Κεντρική NBA ΝΒΑ: Ο Τορίν Πρινς των Τιμπεργουλβς πιαστηκε στο Μαϊάμι ως φυγάς
NBA

ΝΒΑ: Ο Τορίν Πρινς των Τιμπεργουλβς πιαστηκε στο Μαϊάμι ως φυγάς

taurean prince e1661589314244 jpg

Ο Τορίν Πρινς συνελήφθη στην πόλη της Φλόριντας στο ‘’ηλιόλουστο’’  Μαϊάμι ως φυγάς λόγω ότι βγήκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Η κατηγορία είναι για συσχέτιση με ναρκωτικά.

Ο Τορίν Πρινς τέθηκε υπό κράτηση πριν τις 6:00 το απόγευμα έχοντας βγει ένταλμα εκτός πολιτείας. Οι αστυνομικοί τον έπιασαν στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι και η κατηγορία του σχετίζεται με ναρκωτικά.  Είναι μέλος της Μινεσότας και   έχοντας περάσει από Ατλάντα Μπρούκλιν και Κλίβελαντ με την ομάδα τον Τίμπεργουλβς στις 6 σεζόν να μετράει 10,5 πόντους και 3,9 ριμπάουντ και σύμφωνα με τα διεθνή μέσα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Ήρθε από τους Καβαλίερς το περσινό καλοκαίρι με ανταλλαγή (ο Ρούμπιο στη Μινεσότα) όπου μέτρησε 7,3 πόντους και 2,5 ριμπάουντ και με συμβόλαιο κοντά στο 14 εκατομμύρια αλλά ενδέχεται να αποβληθεί από την ομάδα των  ‘’Λύκων’’ αν περάσει το κατώφλι των φυλακών. Από το κολέγιο Μπέιλορ το 2016 ήταν στο πρώτο γύρο και στη 12η επιλογή από τους Γιούτα Τζαζ οι οποίοι τον έδωσαν στους Ατλάντα με το ίδιο να  μετράει 1 αργυρό μετάλλιο στους Παναμερικανικούς αγώνες του 2015 στο Τορόντο.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…