Κεντρική Διεθνή ΄Μονακό-Ερυθρός Αστέρας: Τρομερή σύμπτωση! Ίδια μέρα τα ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και στο ίδιο γήπεδο

΄Μονακό-Ερυθρός Αστέρας: Τρομερή σύμπτωση! Ίδια μέρα τα ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και στο ίδιο γήπεδο

monako e1661705745694 jpg

Μονακό και Ερυθρός Αστέρας θα αναμετρηθούν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ την ίδια μέρα σε μια σύμπτωση που σπάνια την συναντάμε.

Μονακό και Ερυθρός Αστέρας εκτός από την Ευρωλίγκα θα αναμετρηθούν και στο Γιουρόπα Λιγκ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η UEFA, οι Γάλλοι αντιμετωπίζουν τους Σέρβους  στις 3 Νοεμβρίου για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Η σύμπτωση είναι ότι την ίδια ημερομηνία και σχεδόν την ίδια ώρα θα γίνει και το αντίστοιχο ματς των δυο ομάδων. Στις 19.45 ορίστηκε το παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ και στις 20.00 το αντίστοιχο για την Ευρωλίγκα. Μια άλλη σύμπτωση είναι ότι και οι δυο ομάδες -ποδοσφαιρική και μπασκετική- χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο.

Η μπασκετική ομάδα έχει ως έδρα το «Γκαστόν Μεντεσάν», που είναι ένα κλειστό το οποίο στεγάζεται μέσα στο «Λουί ΙΙ» που αγωνίζεται η ποδοσφαιρική. Λογικό και επόμενο είναι να υπάρξει αλλαγή ώρας σε ένα από τα δυο ματς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…