Κεντρική Διεθνή Ζαν Τάμπακ: «Ο Χεζόνια πρέπει να παλέψει για την θέση του στη Ρεάλ»

Ζαν Τάμπακ: «Ο Χεζόνια πρέπει να παλέψει για την θέση του στη Ρεάλ»

Ζαν Τάμπακ: «Ο Χεζόνια πρέπει να παλέψει για την θέση του στη Ρεάλ»

Ο Μάριο Χεζόνια ετοιμάζεται πλέον για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αφού από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Με αφορμή αυτό ο Ζαν Ταμπάκ, έκανε κάποιες δηλώσεις όπου τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού πρ΄πει να δώσει μεγάλες μάχες για να κρατήσει την θέση του στη «Βασίλισσα».

Οι δηλώσεις του Ζαν Ταμπάκ:

«Ο Χεζόνια είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, αλλά μέχρι στιγμής έπαιζε σε πιο χαμηλό επίπεδο από της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει δείξει το ταλέντο και την ποιότητά του, αλλά το να παίζεις στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι το ίδιο όπως με άλλες ομάδες. Ο Χεζόνια έχει την ποιότητα να πετύχει σ’ αυτό το επίπεδο, αλλά θα πρέπει να συνδυαστεί με άλλα πράγματα για να πετύχει και δεν εξαρτώνται όλα από εκείνον.

Ο Χεζόνια θα πρέπει να προσαρμοστεί σε ένα σύστημα, όπου δεν θα είναι η πρώτη επιλογή και όχι η μόνη επιλογή. Αυτό είναι το μεγαλείο της Ρεάλ Μαδρίτης. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει πολλούς παίκτες με μεγάλη βαρύτητα, που είναι ποιοτικοί και όλοι θα πρέπει να προσαρμοστούν σ’ αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…