Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ για τον Γιώργο Κονδύλη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ για τον Γιώργο Κονδύλη

kondilis e1657987611170

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιώργο Κονδύλη ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή.

Ο επί χρόνια γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Κονδύλης, «έφυγε» από τη ζωή, με την ΕΟΚ να εκδίδει συλλυπητήρια ανακοίνωση, για έναν άνθρωπο που αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του για το μπάσκετ.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στο μπάσκετ, δεν είναι πια κοντά μας. Ο Γιώργος Κονδύλης, επιτελικό στέλεχος του ΕΣΑΚΕ από την ημέρα ίδρυσης κιόλας του συνδέσμου, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους μα και σε όλους όσοι τον γνώρισαν έστω και λίγο.

Ο Γιώργος Κονδύλης υπήρξε ένας ευγενικός και πρόσχαρος άνθρωπος, έτσι αντιμετώπιζε κάθε είδους δυσκολία από τις πολλές που υπήρξαν στην καθημερινότητα του χώρου, ήταν ένας καλός συνεργάτης και έτσι κατάφερνε να φέρνει και αποτελέσματα σε ενέργειες που είχαν ουσιαστική συμβολή στη διαρκή πρόοδο του επαγγελματικού μπάσκετ στη χώρα.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στους οικείους του για τη μεγάλη απώλεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Σε πανικό ο Λιόλιος σηκώνει σκόνη…

Ο Λιόλιος σφιχταγκάλιασε τον Βασιλακόπουλο! Έχει λόγο… Είναι σε πανικό, αν όχι σε απόγνωση…