Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Προσαγωγές ατόμων σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του Μητσοτάκη

Προσαγωγές ατόμων σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του Μητσοτάκη

Μητσοτάκης ΚΥΣΕΑ 2 πόθεν
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από υγειονομικούς σε αναστολή έγινε σύμφωνα με πληροφορίες έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, έγιναν προσαγωγές, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για 30 άτομα τα οποία οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Καταδικάζει ο Γιαννάκος

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος καταδίκασε με δήλωσή του τις διαμαρτυρίες έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού!

«Καταδικάζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που στοχοποιούν τις οικογένειες που δεν φταίνε σε τίποτα. Δεν μας εκφράζουν και συκοφαντούν τους 7.000 συναδέλφους που αφορά το μέτρο των αναστολών εργασίας. Συκοφαντούν συνολικά το υγειονομικό κίνημα που με αγωνιστικές κινητοποιήσεις στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων για άρση αυτού του άδικου μέτρου χωρίς κανένα υγειονομικό όφελος. Πολλές φορές διαδηλώσαμε δυναμικά έξω από τα Υπουργεία ποτέ όμως δεν διανοηθήκαμε να στοχοποιήσουμε οικογένειες υπουργών και πόσο μάλλον του ίδιου του πρωθυπουργού. Υπάρχουν τα κυβερνητικά κτίρια να διαδηλώνουμε για τα δίκαια αιτήματά μας. Συνεχίζουμε δυναμικά τους αγώνες ενάντια των άδικων αναστολών εργασίας την ώρα που έχουν αρθεί όλα τα περιοριστικά μέτρα».

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες είχαν γίνει αντίστοιχες διαμαρτυρίες και έξω από το σπίτι του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, με τον υπουργό να γράφει στο Twitter:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…