Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γκουντάιτις: «Τιμή μου να είμαι μέλος μιας μεγάλης ιστορικής ομάδας»

Γκουντάιτις: «Τιμή μου να είμαι μέλος μιας μεγάλης ιστορικής ομάδας»

gudaitis 2 e1658337069385

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Αρτούρας Γκουντάιτις ο οποίος αισθάνεται μεγάλη τιμή.

Μεγάλη τιμή και χαρά νιώθει ο Αρτούρας Γκουντάιτις, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη χώρα μας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Δείτε τις δηλώσεις του:

«Σίγουρα, το να είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας με απίστευτη ιστορία, ίσως τη μεγαλύτερη στην Ευρώπη, αποτελεί τεράστια τιμή. Νιώθω υπέροχα γι’ αυτό και ειλικρινά σας λέω ότι ένας από τους μεγάλους στόχους της ζωής μου ήταν να φορέσω μια μέρα τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο δέρμα μου έχοντας στο πλευρό μου αυτούς τους οπαδούς.

Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από φιλάθλους του Παναθηναϊκού στα social media και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά. Η θετική ενέργεια φέρνει μόνο καλά αποτελέσματα. Τα λέμε στο ΟΑΚΑ».

Σχετικά με τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους εν όψει της νέας σεζόν, ο Λιθουανός σέντερ σημείωσε: 

«Πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό αυτή τη χρονιά, να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ξεχωριστός. Στόχος μας είναι να είμαστε ενωμένοι μέσα στο παρκέ, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και θα κάνω τα πάντα προκειμένου να το καταφέρουμε».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Αρτούρας Γκουντάιτις έστειλε τις ευχές του στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές στην Αττική και την υπόλοιπη χώρα:

«Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο αλλά να είστε δυνατοί, να μείνετε ενωμένοι και να έχετε πίστη. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Στα ερχόμενα παιχνίδια της Euroelague, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν. «Αγχώθηκε» για τρία δεκ…