Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σπανούλης: «Συγχαρητήρια για την θρυλική καριέρα σου!»

Σπανούλης: «Συγχαρητήρια για την θρυλική καριέρα σου!»

Spanoulis Printezis e1655565905522

Ο Βασίλης Σπανούλης αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη για την πλούσια καριέρα του μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η αποχώρηση του Γιώργου Πρίντεζη από την ενεργό δράση έχει σηκώσει όλη τη μπασκετκή Ευρώπη στο πόδι. Αρκετοί παίκτες αλλά και ομάδες, τίμησαν τον Έλληνα πάουερ φόργουορντ για την προσφορά του στο άθλημα.

Φυσικά από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει, ο Βασίλης Σπανούλης. Ο πρώην ηγέτης του Ολυμπιακού, που αποσύρθηκε πέρυσι από τα παρκέ αποθέωσε και εκείνος με τη σειρά του τον Γιώργο Πρίντεζη, με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram. Οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στον Ολυμπιακό για 11 χρόνια κατακτώντας δύο ευρωπαϊκά και τρία πρωταθλήματα.

«Φιλαράκι μου ό,τι και να πω ή να γράψω για σένα είναι πολύ λίγο να εκφράσει αυτό που νιώθω για σένα σαν φίλο πρώτα και σαν συμπαίχτη μετά! Οι στιγμές που περάσαμε μαζι,οι ατελείωτες συζητήσεις μας,οι χαρές και οι στενοχώριες που περάσαμε δημιούργησαν μια σχεση ζωης και ειμαι περηφανος γι αυτο!!!

Συγχαρητήρια για την θρυλική καριέρα σου! Ηρθε η στιγμη να απολαυσεις αυτα που με τοσο κοπο κατεκτησες!! Ηρθε η στιγμη να απολαυσεις την πανεμορφη οικογενεια σου!»

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…