Κεντρική Διεθνή Πρωταθλήτρια Γαλλίας η Βιλερμπάν, νίκησε 84-82 τη Μονακό [vid]

Πρωταθλήτρια Γαλλίας η Βιλερμπάν, νίκησε 84-82 τη Μονακό [vid]

villerbaune champions e1656255975308 jpg

Η Βιλερμπάν υποδέχθηκε χθες (25/06) τη Μονακό στο game 5 των τελικών του Γαλλικού πρωταθλήματος και με σκορ 84-82 πήρε το πρωτάθλημα.

Μεγάλο ραντεβού χθες βράδυ ανάμεσα σε Βιλερμπάν και Μονακό στο «Άστρομπαλ». Οι δύο ομάδες παίζανε ματς τελικό για το γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς φτάσανε σε game 5 με τη σειρά να είναι στο 2-2.

Μία αναμέτρηση που είχε έντονες στιγμές και ήταν ο ιδανικός τρόπος αγωνιστικά να κλείσει η χρονιά. Η Βιλερμπάν πήρε τη νίκη στην παράταση με 84-82 (75-75 η κανονική διάρκεια) αλλά το σκορ είχε πολλές διακυμάνσεις.

Στην πρώτη περίοδο, οι γηπεδούχοι νικούσαν με 26-13. Ένα double score που τους έκανε αφεντικό στην αναμέτρηση. Η Μονακό όμως, κατάφερε να κάνει ανατροπή στο σκορ και έφτασε λίγα λεπτά πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου να νικάει με 8 πόντους.

Η Βιλερμπάν ισοφάρισε στη λήξη του αγώνα με δίποντο σε 75-75 και στην παράταση πήρε τη νίκη με την οποία κέρδισε το τρίτο σερί πρωτάθλημα της.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Έλι Οκόμπο με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Εξαιρετική εμφάνιση έκανε και ο Γουίλιαμ Χάουαρντ με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ. Για τους Μονεγάσκους ξεχώρισε (ως συνήθως) ο Μάικ Τζέιμς με 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

 

 

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…