Κεντρική Γυναίκες Πλήρης επιβεβαίωση του ebasket: Ο Τόνι Βαλεντινέττι προπονητής του Αθηναϊκού!

Πλήρης επιβεβαίωση του ebasket: Ο Τόνι Βαλεντινέττι προπονητής του Αθηναϊκού!

Βαλεντινέττι

Ο Αθηναϊκός είναι ξανά εδώ! Το ένδοξο τμήμα μπάσκετ γυναικών προχώρησε σε μια ομολογουμένως εντυπωσιακή κίνηση ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Ιταλού προπονητή Τόνυ Βαλεντινέττι.

Όπως είχατε διαβάσει στο ebasket σε αυτό ΕΔΩ  το ρεπορτάζ ο Αθηναϊκός συμφώνησε με τον έμπειρο τεχνικό προκειμένου εκείνος να ξεκινήσει μια συνολική δουλειά στην ομάδα του Βύρωνα.

Η ανακοίνωση του Αθηναϊκού για τον Βαλεντινέττι:

«Ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ ΒΥΡΩΝΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή Τόνι Βαλεντινέττι. O Coach Tony Valentinetti είναι ένας επαγγελματίας Ιταλός προπονητής με ταυτότητα άδειας FIBA. Στην πολυετή του εμπειρία έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδες της Α1 και Α2 Γυναικών στην Ιταλία ( Orvieto, Ragusa, Rende) ,και στην B Εθνική Ανδρών ( Agrigento, Firenze, Lecce).

Πραγματοποίησε σεμινάρια και προπονήσεις στην Ιταλία καθώς επίσης στη Γαλλία, την Ισπανία και τη Μάλτα. Δουλεύει παθιασμένα στα βασικά του αθλήματος και στην ομάδα που προπονεί βρίσκει θέση για νεαρούς παίκτες/παίκτριες.

Με την έναρξη της συνεργασίας μας με τον coach Τόνι Βαλεντινέττι η διοίκηση της ομάδας έχει σαν στόχο να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βελτίωσης στα κορίτσια που θα αποφασίσουν να έρθουν να παίξουν στον Αθηναϊκό. Ένα πρόγραμμα που εστιάζει στον παίκτη και στην επιθυμία του να βελτιωθεί.

Μεσοπρόθεσμα, αυτό το πρόγραμμα θα ωφελήσει και τον Αθηναϊκό, βοηθώντας την ομάδα να ενισχύσει το κύρος της. Tony καλωσόρισες στην οικογένεια του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Αθηναϊκός ΑΣ Βύρωνα – Υποδομές Γυναικείου μπάσκετ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…