Κεντρική Γυναίκες ΠΑΟΚ: Αγγελίδης και επίσημα

ΠΑΟΚ: Αγγελίδης και επίσημα

ΠΑΟΚ

Το ebasket είχε γράψει απο τις 25 Μαΐου τη σκέψη του ΠΑΟΚ να αναθέσει τη θέση του πρώτου προπονητή στον Άγγελο Αγγελίδη. Η επιβεβαίωση ήρθε σήμερα με την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Άγγελο Αγγελίδη, στον ρόλο του πρώτου προπονητή, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Στον δέκατο χρόνο παρουσίας του στο γυναικείο τμήμα Μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ο Άγγελος Αγγελίδης μετά από το πετυχημένο πέρασμα του ως πρώτος προπονητής στα τμήματα κορασίδων και νεανίδων του Δικεφάλου, ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία της γυναικείας ομάδας.

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της γυναικείας ομάδας Μπάσκετ του ΠΑΟΚ. ο Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που αναλαμβάνω ως Head Coach την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και τον Αντιπρόεδρο, κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Γνωρίζουμε πως το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών έχει δυναμώσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, και την φετινή χρονιά προστέθηκαν ακόμα τρεις ομάδες. Παράλληλα όμως, γνωρίζω την ευθύνη και τις απαιτήσεις που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ. Στόχος μου να έχουμε μία υγιή ομάδα, με μία καλή πορεία, και να φτιάξουμε μία δυνατή ομάδα με νεανικό στυλ. Πλέον, σηκώνουμε τα μανίκια για το στήσιμο της ομάδας, και την ανάπτυξη των αθλητριών».

Καλή επιτυχία Άγγελε!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…