Κεντρική Διεθνή Οντέντ Κάτας: «Θα χτίσουμε μία ομάδα με Ισραηλινούς παίκτες»

Οντέντ Κάτας: «Θα χτίσουμε μία ομάδα με Ισραηλινούς παίκτες»

oded kattash e1655716924756 jpg

Ο Όντεντ Κάτας μίλησε στη συνέντευξη τύπου για τη συνεργασία του με τον Ντέιβιντ Μπλαντ και τα πλάνα του ως προπονητής.

Ο Οντέντ Κάτας είναι και πάλι προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Ισραηλινός τεχνικός στη συνέντευξη τύπου μίλησε για τη συνεργασία που θα έχει με τον Ντέιβιντ Μπλαντ, αλλά και το πλάνο που έχει όσο αναφορά το χτίσιμο της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Κάτας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος ήρθε ο Ντέιβιντ Μπλαντ στην ομάδα. Είναι κάτι πολύ καλό, τόσο για την ομάδα όσο και για εμένα. Είναι μεγάλο προνόμιο να δουλέψω μαζί με ένα εκ των κορυφαίων. Μαζί θα πάρουμε την ευθύνη για να χτίσουμε την ομάδα και να φέρουμε αποτελέσματα.

Ξέρω ότι οι φίλαθλοι θέλουν να γνωρίζουν το πως θα είναι η ομάδα. Δεν είναι ότι θα υπάρξει ένα άτομο που θα καθορίσει τα πάντα. Υπάρχουν πολλές θεωρίες αλλά και αρκετοί περιορισμοί.»

«Γίνεται πολύς λόγος για το ισραηλινό μπάσκετ και ο ρόλος της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν είναι να λύσει όλα τα προβλήματα του ισραηλινού μπάσκετ», είπε ο Κάτας στη συνέντευξη Τύπου.

«Θα πρέπει να δούμε τις δυνατότητές μας, και όπως με γνωρίζετε πιστεύω – είχα σπουδαίους Ισραηλινούς παίκτες και έδωσα την ευκαιρία σε πολλούς νέους παίκτες. Αλλά δεν το έκανα ποτέ επειδή ήταν Ισραηλινοί – θα χτιστεί μια ομάδα με Ισραηλινούς παίκτες στα θεμέλια. Όμως δεν νομίζω ότι η Μακάμπι πρέπει να λύσει τα προβλήματα και να πληρώσει ένα συγκεκριμένο τίμημα».

«Είναι σημαντικό να έχουμε μια ομάδα με διάφορους παίκτες. Είναι επίσης σημαντικό να έχουμε καλούς και σημαντικούς Ισραηλινούς στην Ευρωλίγκα. Εξίσου σημαντικό είναι οι παίκτες να έχουν ποιότητα και να μπορούν επηρεάζουν το παιχνίδι», είπε ο νέος προπονητής για τους Ισραηλινούς παίκτες.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…