Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Ρίχνει άγκυρα στο λιμάνι ο Μπαρτζώκας έως το 2025

Ολυμπιακός: Ρίχνει άγκυρα στο λιμάνι ο Μπαρτζώκας έως το 2025

Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να έχει στον πάγκο του τον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους. Ο 57χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τους ισχυρούς άνδρες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησαν σε ένα νέο συμβόλαιο.

Οι ιδιοκτήτες της Πειραϊκής ΚΑΕ έκαναν πράξη την επιθυμία των φίλων του Ολυμπιακού και κράτησαν τον άνθρωπο που οδήγησε την ομάδα σε πολλές επιτυχίες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο άνθρωπος ο οποίος ανέλαβε να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στην κορυφή του Ελληνικού μπάσκετ και τα κατάφερε. Ο Έλληνας τεχνικός έκτος από επιτυχίες, χάρισε και στους φίλους της ομάδας πολλές στιμγές χαράς και περιφάνιας.

Η ομάδα του Πειραιά υπό τις εντολές του κόουτς Μπαρτζώκα κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας και το πρωτάθλημα μην αφήνοντας την παραμικρή ελπίδα στον Παναθηναϊκό. Επίσης υπό την τεχνική ηγεσία του 57χρονου ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στο Final Four του Βελιγραδίου. Μετά από μία τόσο επιτυχημένη σεζόν δεν γινόταν να μην έρθει αυτή η ανανέωση.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα, ως το 2025. Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21/06) με τους Προέδρους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησαν να συνεχίσουν την κοινή επιτυχημένη πορεία τους για ακόμη τρία χρόνια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …