Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ο Σλούκας έσπασε το «φράγμα» των 1.500 πόντων

Ο Σλούκας έσπασε το «φράγμα» των 1.500 πόντων

3124B768 B1A7 451D 9D3F E0B4A42DBC4C jpeg

Ο Κώστας Σλούκας έφτασε σε δύο αξιοσημείωτα επιτεύγματα μέσα από τον αποψινό αγώνα…

*Με τους οχτώ πόντους που σημείωσε, έσπασε το προσωπικό «φράγμα» των 1.500 πόντων στη Stoiximan Basket League. Τα κατάφερε στη 212η εμφάνιση του στην κατηγορία.

*Ο διεθνής γκαρντ πραγματοποίησε την 180ή εμφάνιση του με τον Ολυμπιακό στο Πρωτάθλημα και με αυτήν «έπιασε» τον Φράνκο Νάκιτς στην 9η θέση της σχετικής λίστας.

Κατά τα άλλα…

*Ο Σάσα Βεζένκοφ, πέραν του επιτεύγματος των double-double, μπήκε στη λίστα των παικτών του Ολυμπιακού που έφτασαν τα 50 παιχνίδια Πρωταθλήματος. Έγινε ο 62ος που τα κατάφερε.

*Με τους τέσσερις αποψινούς πόντους του, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έγινε ο 75ος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού που έφτασε τους 300 στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

*Με τη μοναδική τάπα του στο παιχνίδι ο Μουσταφά Φαλ μπήκε στην 30άδα της ιστορικής, «ερυθρόλευκης» λίστας. Έφτασε τις 23 και ξεπέρασε τους Ντούσαν Βούκσεβιτς και Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς.

*Ο Χασάν Μάρτιν έκανε την πιο παραγωγική εμφάνιση του στο Πρωτάθλημα, τελειώνοντας τον αγώνα με 17 πόντους. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του στην επίθεση ήταν εκείνη των 15 πόντων που είχε κόντρα στην ΑΕΚ για τη 14η αγωνιστική.

*Φαλ και Μάρτιν μπήκαν στην 50άδα των ξένων του Ολυμπιακού με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος, φτάνοντας τα 76 και τα 74 αντίστοιχα. Ο Γάλλος και ο Αμερικανός άφησαν εκτός λίστας τον Νέναντ Μάρκοβιτς και τον Φαμπρίτσιο Ομπέρτο.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στη Βαρκελώνη

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έφυγε για Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη. Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για …