Κεντρική NBA Μπράουν: «Δεν φοβόμαστε τους Γουόριορς»
NBA

Μπράουν: «Δεν φοβόμαστε τους Γουόριορς»

Μπράουν

Ο Τζέιλεν Μπράουν ανυπομονεί για το game 6 μεταξύ Σέλτικς και Γουόριορς, με τους «Κέλτες» να θέλουν να ισοφαρίσουν τη σειρά.

Ο κόσμος του μπάσκετ «ζει» για το αυριανό (17/06 04:00) game 6 των τελικών του ΝΒΑ, με τους Σέλτικς να αντιμετωπίζουν τους Γουόριορς.

Η ομάδα της Βοστώνης, βρίσκεται πίσω στο σκορ της σειράς με 3-2 και θέλει να πάρει τη νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Οι «Κέλτες» θέλουν να στείλουν στη σειρά σε 7ο ματς.

Ο Τζέιλεν Μπράουν, έκανε δηλώσεις, με τον σταρ των Σέλτικς να τονίζει ότι η ομάδα του δεν φοβάται τους Γουόριορς.

Δείτε τις δηλώσεις του Μπράουν:

«Όλα όσα έγιναν ήταν μία εμπειρία όπου μάθαμε κάτι. Κουβαλάμε όλα όσα μάθαμε φέτος ως παράσημο».

«Δεν αφήνουμε τίποτα να μας επηρεάσει. Ξεπερνάμε τα εμπόδια. Όλη την σεζόν έχουμε καταφέρει να ανταποκριθούμε στα προβλήματα. Ανυπομονούμε για αυτή την πρόκληση. Πρέπει να την δεχθούμε, να την αγκαλιάσουμε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος».

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι στο γήπεδό μας (σ.σ αν οι Σέλτικς νικήσουν, το Game 7 θα γίνει στο Γκόλντεν Στέιτ). Ανυπομονούμε να τα δώσουμε όλα. Δεν φοβόμαστε. Δεν φοβόμαστε τους Γουόριορς. Θέλουμε να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε».

«Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντί μας μία καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι το έχουν ξανακάνει. Αλλά όλοι πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θα βγούμε στο παρκέ και θα τα αφήσουμε όλα εκεί. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…