Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μονακό: Συμφώνησε σε όλα με Οκόμπο

Μονακό: Συμφώνησε σε όλα με Οκόμπο

Οκόμπο

Στη Γαλλία αλλά με τη φανέλα άλλης ομάδας θα συνεχίσει εκτός απροόπτου την καριέρα του ο Οκόμπο. Ο εξαιρετικός γκαρντ της Βιλερμπάν έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μονακό και ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Βιλερμπάν και πολύ γρήγορα προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων (Μπαρτσελόνα, Φενερμπαχτσέ,Μακάμπι και Βίρτους Μπολόνια).

Ωστόσο, τη μάχη της απόκτησής του φαίνεται πως κέρδισε η Μονακό. Οι «Μονεγάσκοι» έχουν αποσπάσει το «ναι» του Ελίν Οκόμπο και θα ολοκληρώσουν μια ακόμα πολύ σημαντική μεταγραφή με φόντο να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και τη νέα σεζόν. Η γαλλική ομάδα έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο μεταγραφές, αποκτώντας τους Τζον Μπράουν και Τζόρνταν Λόιντ. Η επικείμενη μεταγραφή του Οκόμπο ενισχύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την περιφερειακή γραμμή της Μονακό.

Τη σεζόν, η οποία μόλις ολοκληρώθηκε ο Οκόμπο ξεχώρισε με την απόδοσή του, αποτελώντας το Α και το Ω της επίθεσης της Βιλερμπάν. Είχε 14,5 πόντους, 3,9 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ ανά 27 λεπτά συμμετοχής στην Ευρωλίγκα. Πλέον ανοίγει μια νέα σελίδα στην μπασκετική του καριέρα με τη Μονακό να προσθέτει έναν ακόμα εξαιρετικό παίκτη στο ήδη ποιοτικό ρόστερ της.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …