Κεντρική Γυναίκες Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό η Διονυσία Αλεξανδρή

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό η Διονυσία Αλεξανδρή

Ολυμπιακός Αλεξανδρή

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα της η Διονυσία Αλεξανδρή! Η Ελληνίδα γκαρντ που πέρασε δυο χρόνια στον Ολυμπιακό και κατέκτησε το νταμπλ φέτος κάνει το μεγάλο βήμα περνώντας πλέον απέναντι στην πρώην ομάδα της.

Η έμπειρη παίκτρια αρχικά μπήκε σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Εκεί οι δυο πλευρές εμφάνισαν σοβαρή διαφωνία για το ρόλο της στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Όπως της τόνισαν από το Μεγάλο Λιμάνι σέβονται την προσφορά της, ωστόσο θα αποκτηθεί και ξένη γκαρντ, ενώ η παραμονή των υπόλοιπων παικτριών σε αυτές τις θέσεις θα περιόριζε κάπως το χρόνο συμμετοχής της.

Όπως σας έχουμε γράψει επανειλλημένα ο Παναθηναϊκός είχε στήσει καρτέρι και θα έκανε πρόταση σε όποια Ελληνίδα δεν έμενε στον Ολυμπιακό. Αυτό έγινε και με την Αλεξανδρή για την οποία πιστεύουν ότι μπορεί να προσφέρει στην ενδυνάμωση του ελληνικού κορμού, από κοινού με τις Σωτηρίου, Παυλοπούλου και Κολλάτου.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η Αλεξανδρή κατέγραψε 20 συμμετοχές με 5.2 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 1.6 κλεψίματα κατά μέσον όρο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…