Κεντρική NBA Ίρβινγκ: Κάτοικος Μπρούκλιν και τη νέα σεζόν [vid]
NBA

Ίρβινγκ: Κάτοικος Μπρούκλιν και τη νέα σεζόν [vid]

Ίρβινγκ

Ο Καϊρί Ίρβινγκ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στους Μπρούκλιν Νετς, ενεργοποιώντας την option του συμβολαίου του.

Ευχάριστη εξέλιξη για τους Μπρούκλιν Νετς! Ο σπουδαίος Καιρί Ίρβινγκ αναμένεται να ενεργοποιήσει την option, την οποία έχει στο συμβόλαιό  του και θα βρίσκεται στους Νετς και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.  Η option του συμβολαίου του ανέρχεται στα 36,5 εκατομμύρια δολάρια με τον Ίρβινγκ να έχει ήδη αποφασίσει να την ενεργοποιήσει.

Ο ποιοτικότατος Αμερικανός γκαρντ έχει μέχρι τις 29 Ιουνίου διορία προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του. Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται πως έχει πειστεί από το πρότζεκτ των Νετς και τη νέα σεζόν θα ενισχύσει την προσπάθεια του συλλόγου για την κορυφή στον μαγικό κόσμο του NBA. Εφόσον τελικά ο Ίρβινγκ ενεργοποιήσει την option του συμβολαίου του θα λάβει 36,5 εκατομμύρια δολάρια.

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει για τέταρτη σεζόν στο Μπρούκλιν. Μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 103 συνολικά εμφανίσεις με τη φανέλα των Νετς. Τη νέα αγωνιστική περιόδο αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας των Νετς για διάκριση έχοντας σαφώς στο πλάι του τον Κέβιν Ντουράντ. Θυμίζουμε ότι τη φετινή σεζόν οι Νετς αποκλείστηκαν στην πρώτη φάση των playoff από τους Μπόστον Σέλτικς με 4-0 συνολικές νίκες.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…