Κεντρική Β' Εθνική ΑΣΕ Δούκας: Αυλαία περιόδου με αποχαιρετιστήριο γεύμα

ΑΣΕ Δούκας: Αυλαία περιόδου με αποχαιρετιστήριο γεύμα

Δούκας

Η διοίκηση, το προπονητικό team και η ανδρική ομάδα του ΑΣΕ Δούκα αποχαιρέτισαν τη φετινή σεζόν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Αύγουστο, με ένα οικογενειακό δείπνο.

Όπως αναφέρει η διοίκηση: «Μια χρονιά, η οποία κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη καθώς η ομάδα μας κατάφερε να τερματίσει στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 13 νίκες – 13 ήττες έχοντας ξεπεράσει πολλές δυσκολίες και ατυχίες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της, εντός και εκτός γηπέδων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το χθεσινό γεύμα πραγματοποιήθηκε σε μια πολύ όμορφη, οικογενειακή ατμόσφαιρα όπου τα πειράγματα, τα γέλια και οι μπασκετικές ιστορίες του coach Σορώτου είχαν την τιμητική τους!!!

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας, Κωστής Δούκας, ευχαρίστησε θερμά όλη την ομάδα για την προσπάθεια που κατέβαλε προκειμένου να έρθει αυτό το αποτέλεσμα υπογραμμίζοντας ότι ο ΑΣΕΔ έπαιξε όμορφο μπάσκετ το οποίο το χαρήκαμε όλοι όπως το ευχαριστήθηκαν και οι ίδιοι οι αθλητές ενώ ευχήθηκε καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι…

Πλέον, το ραντεβού των «μπλε» ανανεώνεται για τον προσεχή Αύγουστο και την καλοκαιρινή προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου…»

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πανελευσινιακός: Κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με τη Δάφνη (pic)

Ο Πανελευσινιακός προχώρησε σε ένσταση μετά το τέλος του ματς με τη Δάφνη Η Δάφνη επικράτη…