Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αφιέρωμα Euroleague για Πρίντεζη: «Υποστήριζα Ολυμπιακό από μικρός»

Αφιέρωμα Euroleague για Πρίντεζη: «Υποστήριζα Ολυμπιακό από μικρός»

Ο Γιώργος Πρίντεζης

Αφιέρωμα στον Γιώργο Πρίντεζη που πρόσφατα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση έκανε η Euroleague στο οποίο μίλησαν πρώην και νυν παίκτες.

Οι άνθρωποι της Ευρωλίγκα έκαναν ένα αφιέρωμα διάρκειας τεσσάρων λεπτών. Οι Παπανικολάου, Μπαρτζώκας, Σπανούλης, και Ουόκαπ μίλησαν για τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο ίδιος είπε: «Υποστήριζα τον Ολυμπιακό από μικρός. Ήθελα πάντα να έρθω εδώ ακόμα και για μία προπόνηση, όχι να κερδίσω τίτλους ή κάτι. Όταν έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την πρώτη ομάδα ήταν τρομερό, είχα τους παίκτες στο δωμάτιό μου σε αφίσες. Δεν μ αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στην οθόνη. Ακόμα και τώρα δεν το κάνω στο κινητό μου. Μερικές φορές με ρωτάνε ποια στιγμή θα διάλεγα. Δεν διαλέγω το 2012 αλλά το 2013 επειδή κάναμε το back-to-back. Αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι δεύτερη οικογένεια. Έχω τόσες αναμνήσεις εδώ σε όλες τις γωνιές. Είναι η ζωή μου, πέρασα τη μισή μου ζωή εδώ. Ήξερα πως θέλω να τελειώσω εδώ την καριέρα μου και δεν πίστευα πως όλα αυτά θα συνέβαιναν. Νιώθω ευλογημένος για όσα έζησα».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …