Κεντρική Διεθνή Βιντορέτα: «Mεγάλη επιτυχία για το ισπανικό πρωτάθλημα να είναι δύο ομάδες του στον τελικό»

Βιντορέτα: «Mεγάλη επιτυχία για το ισπανικό πρωτάθλημα να είναι δύο ομάδες του στον τελικό»

20731C1A 4FA9 440A 9900 3B9E8A4ED081

Ο προπονητής της Τενερίφης Τσους Βιντορέτα μίλησε στη συνέντευξη τύπου για τον αυριανό τελικό (8/5) του Final-4 του Basketball Champions League.

H φετινή εντυπωσιακή σεζόν του Basketball Champions League ρίχνει αυλαία αύριο (8/5 – 21:00) με την διεξαγωγή του τελικού του Final-4 του Μπιλμπάο ανάμεσα στις Μανρέσα και Τενερίφη. Από τον οποίο και θα προκύψει ο νέος κυπελλούχος Ευρώπης για τη φετινή σεζόν (2021-22).

Η τυπικά γηπεδούχος του «ισπανικού τελικού» διεκδικεί τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της, απέναντι στην έμπειρη Τενερίφη η οποία θυμίζεται ότι ήταν και στο παρελθόν νικήτρια του θεσμού. Και μάλιστα κατά την πρώτη του σεζόν της διοργάνωσης πίσω στη σεζόν 2016-17.

Εν όψει της σημαντικής αναμέτρησης λοιπόν, οι προπονητές των δύο φιναλίστ έδωσαν το παρόν στη συνέντευξη τύπου. Ο προπονητής της Τενερίφης, Τσους Βιντορέτα αναφέρθηκε στο πόσο απαιτητική ήταν η προετοιμασία για το Final-4 και τον τελικό από πλευράς χρόνου. Καθώς επίσης και το πόσο τιμητικό είναι για το ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ που δύο ομάδες του δίνουν το παρόν σε έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Βιντορέτα:

«Χρειαζόμαστε χρόνο για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Ήμασταν σε μία συνέντευξη Τύπου 12 ώρες πριν και δεν προετοιμάσαμε τίποτα. Χρειαζόμαστε χρόνο να προετοιμαστούμε αλλά τώρα είμαστε εδώ, στην συνέντευξη και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Γιατί τις δύο τελευταίες φορές δεν ήμασταν παρόντες σε κάποιον. Για εμάς είναι πάντα ευκαιρία να το χαρούμε. Είναι μεγάλη επιτυχία για το ισπανικό πρωτάθλημα ότι υπάρχουν δύο ομάδες από το πρωτάθλημα στον τελικό και αυτό δείχνει την δυναμική».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…