Κεντρική Διεθνή Βαλένθια – Μπασκόνια 59-76: Στα ημιτελικά της ACB οι «Βάσκοι» [vid]

Βαλένθια – Μπασκόνια 59-76: Στα ημιτελικά της ACB οι «Βάσκοι» [vid]

Μπασκόνια

Η Μπασκόνια χάρη σε ένα εντυπωσιακό τέταρτο δεκάλεπτο νίκησε 76-59 τη Βαλένθια και έκλεισε θέση για τα ημιτελικά της ACB.

Οι «Βάσκοι» δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά το παιχνίδι και βρέθηκαν στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να χάνουν με 11 πόντους (20-9).  Ωστόσο, η ομάδα του Σπάχια από το δεύτερο και έπειτα δεκάλεπτο ανέβασε στροφές και έδειχνε ικανή να φτάσει στη νίκη-πρόκριση.  Μέχρι και τη λήξη της τρίτης περιόδου η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται συνεχώς στο σκορ.

Στο τέταρτο και καθοριστικό ωστόσο δεκάλεπτο η Μπασκόνια έδειξε πνευματικά πιο έτοιμη από τη Βαλένθια. Με ένα επιμέρους σκορ 23-5, οι «Βάσκοι» έφτασαν στην τελική επικράτηση και εξασφάλισαν την παρουσία τους στα ημιτελικά των playoff της φετινής ACB.

Έτσι ολοκληρώθηκε μια σειρά τριών αγώνων, στην οποία σημειώθηκαν μόνο μπρέικ (δύο από τη Μπασκόνια, ένα από τη Βαλένθια).

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Ουέιντ Μπόλντγουιν με 19 πόντους κι 6 ασίστ, με τους Φοντέκιο και Γκιεντράιτις να προσθέτουν 16 και 10 πόντους αντιστοίχως.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του Βαλένθια – Μπασκόνια

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…