Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Στεριανού: «Σκηνοθέτης προσπάθησε να με αποπλανήσει» [vid]

Στεριανού: «Σκηνοθέτης προσπάθησε να με αποπλανήσει» [vid]

sterianou

«Όλοι οι κριτές του GNTM ήταν μόνο στα γυρίσματα, δεν νοιάστηκαν», λέει η Ειρήνη Στεριανού, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Στεριανού. Το μοντέλο εξομολογήθηκε πως σκηνοθέτης προσπάθησε να την αποπλανήσει κατά τη διάρκεια οντισιόν, ενώ τα σχόλιά της για το GNTM ήταν ιδιαίτερα καυστικά.

«Σε οντισιόν για ταινία μου ζήτησε ο σκηνοθέτης να κάνουμε τον ρόλο και προσπάθησε να με αποπλανήσει. Ενώ είχα κλείσει τη δουλειά, είχα πάει να μάθω περισσότερα για τον ρόλο και δεν ήταν καν αυτό που έγραφε το σενάριο. Έφυγα», είπε αρχικά η Ειρήνη Στεριανού.

Η Ειρήνη Στεριανού είπε στη συνέχεια: «Όλοι οι κριτές του GNTM ήταν μόνο στα γυρίσματα. Δεν νοιάστηκαν, πιστεύω το έβλεπαν σαν δουλειά τους, δεν ήρθε κάποιος να με συμβουλεύσει. Στο GNTM εκτός από την Βίκυ Καγιά τους άλλους δεν τους ξέραμε τότε, έγιναν γνωστοί μέσα από αυτό. Δεν είναι τόσο για τους παίκτες το ριάλιτι, είναι για τους κριτές».

Η Ειρήνη Στεριανού δήλωσε πως εδώ και ένα χρόνο πηγαίνει σε ψυχολόγο, από τότε που πρώην σύντροφός της δημοσίευσε προσωπικές φωτογραφίες τους: «Δεν το είχα πει στους γονείς μου. Το είπα τώρα που το δημοσιοποίησα κάπως… Δεν ήθελα να τους στενοχωρήσω.

Ζούνε σε ένα χωριό, που όπως και να το κάνεις, είναι χωριό, είναι κλειστή κοινωνία. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να τα αντιληφθούν και να τα επεξεργαστούν όπως οι νέες γενιές. Φοβήθηκα, όμως μίλησα και με κατάλαβαν».

Πηγή: zappit.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…