Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Σπανός: «Αξίζαμε την άνοδο»

Σπανός: «Αξίζαμε την άνοδο»

Σπανός

Με συνέντευξή του στην ΕΣΚΑ, ο 33χρονος αρχηγός της ομάδας της Ηλιούπολης, Σωκράτης Σπανός, μίλησε για την επιστροφή μετά από πολλά χρόνια της ομάδας του στη Γ’ Εθνική και για πολλά ακόμη:

«Είναι ευλογία για κάθε αθλητή, σε κάθε επίπεδο, από την Α1, μέχρι το τοπικό να παίζει τέτοια συναρπαστικά ματς, με μπασκετική ατμόσφαιρα που καθηλώνει το ενδιαφέρον όλων, όπως βέβαια και η εξέλιξη που είχαν τα παιχνίδια με τον Ποσειδώνα, που κρίθηκαν στην λεπτομέρεια. Ολο αυτό που ζήσαμε με τον κόσμο είναι ανεπανάληπτο, θέλουμε τους φίλους του συλλόγου κοντά μας, είναι στοίχημα για εμάς να τους έχουμε δίπλα μας και τώρα πλέον στη Γ’ Εθνική.

Η χρονιά ήταν δύσκολη, είχε σκαμπανεβάσματα κι αυτό ήταν λογικό με βάση ότι περάσαμε όλοι μας δυσκολίες, που μας έφεραν πίσω και σε μία ομάδα όλο αυτό επιδρά, αφήνοντάς την εκτός ρυθμού για κάποιο καιρό. Καταφέραμε ανταπεξήλθαμε, όλα μπορεί να επηρεάσουν την ροή μίας σεζόν, ωστόσο τα καταφέραμε και αφιερώνω την επιτυχία σε όλους όσοι συνετέλεσαν ως προς αυτό, συμπαίκτες, τεχνικό τιμ, την διοίκηση που είναι δίπλα στο σωματείο, παράγοντες και φιλάθλους. Aποδείχθηκε πόσο δεμένη είναι σαν οικογένεια η Ηλιούπολη. Ελπίζω να ξαναζήσουμε ανάλογες στιγμές σύντομα. Να κάνω και μία ειδική αφιέρωση στον πατέρα μου που έχασα πριν έναν χρόνο, αλλά και στην γιαγιά μου που έχασα πρόσφατα, θα τουε αγαπώ πάντα και ήταν άλλωστε και μεγάλοι θαυμαστές της ομάδας μας».

Και πρόσθεσε: «Είμαι επτά συναπτά έτη στην ομάδα με πενταετές διάλειμμα, όπου βρέθηκα σε Κρόνο και Κύμη, είμαι δεμένος με την ομάδα και η πόλη μας, η περιοχή της Ηλιούπολης αξίζει να έχει εκπροσώπηση στις Εθνικές κατηγορίες και στο αντρικό επίπεδο και γιατί όχι και ψηλότερα. Μην ξεχνάμε πως από εδώ αναδείχθηκαν πολλοί σημαντικοί κατά το παρελθόν (σ. σ. με πιο προβεβλημένους μεταξύ άλλων τους Αγαδάκο και Ασημακόπουλο και λόγω καριέρας).

Η χρονιά όπως κύλησε μάς δικαίωσε, θα ήταν κρίμα να μην ανέβουμε, αξίζαμε την άνοδο και να δώσω συγχαρητήρια και στους αντιπάλους μας και σε όλες τις ομάδες για την φετινή προσπάθεια σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εχουμε τα ματς για το Κύπελλο και τον υπερπρωταθλητή, τα ματς που απομένουν για το τυπικό φινάλε της σεζόν, αλλά οφείλουμε να παίξουμε για την τιμή, την περηφάνια μας και το σωματείο. Δεν έχουμε καν προλάβει να πούμε από εκεί και πέρα κάτι όσον αφορά μελλοντικά πλάνα κλπ, ούτε με τον κόουτς, οπότε όλα στην ώρα τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων: Οι πρώτοι σκόρερ

Οι πρώτοι σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων μετά το τέλος της 1ης αγωνιστικής Οι ομάδες της Α1 ΕΣΚ…