Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πετρούσεφ: «Ήθελα έναν λίγο μεγαλύτερο ρόλο με τον Ολυμπιακό»

Πετρούσεφ: «Ήθελα έναν λίγο μεγαλύτερο ρόλο με τον Ολυμπιακό»

3ec22ed9 filip petrusev zalgiris kaunas1 e1652977867285 jpg

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ σε δηλώσεις του ενόψει του ημιτελικού της Εφές με τον Ολυμπιακό (19/5 – 19:00), τόνισε πως θα ήθελε μεγαλύτερο ρόλο και επισήμανε την σημαντική βοήθεια που έλαβε από τους συμπαίκτες του.

Ο πρώτος ημιτελικός για το Final-4 του Βελιγραδίου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αναντολού Εφές πλησιάζει και ο Φιλίπ Πετρούσεφ μίλησε από πλευράς της τουρκικής ομάδας. Aναφέροντας πως η εμπειρία θα είναι σημαντική για την μελλοντική πορεία του. Παράλληλα υπογράμμισε ότι θα επιθυμούσε να λάμβανε περισσότερο αγωνιστικό χρόνο.

Αποστολή στο Βελιγράδι: Γιώργος Κογκαλίδης, Λένα Καραλή, Τάσος Φραγκούλης

Tί δήλωσε ο Πετρόυσεφ:

«Είναι υπέροχο να είμαι εδώ. Θα ήθελα απλώς να έχω έναν λίγο μεγαλύτερο ρόλο και να παίζω μπροστά στους θαυμαστές μου, αλλά σίγουρα αυτή είναι μια μεγάλη εμπειρία που θα με χρησιμεύσει στο μέλλον».

Τέλος, μίλησε για την υποστήριξη που έλαβε από τον Βασίλιε Μίτσιτς και τον Κρούνοσλαβ Σιμόν, όταν αισθανόταν πως δεν απέδιδε όπως θα έπρεπε, δηλαδή με την ψυχολογία του στο «πάτωμα».

«Ο Μίτσιτς με βοήθησε στα διάφορα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα μου, κατάφερε να με ανεβάσει. Αυτός και ο Σιμόν με βοηθούν πολύ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…