Κεντρική Γυναίκες Ολυμπιακός: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια των αγώνων με Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια των αγώνων με Παναθηναϊκό

Α1 Γυναικών

Τη δυνατότητα να προμηθεύονται τα εισιτήρια των αγώνων απέναντι στον Παναθηναϊκό έχουν οι φίλοι των «ερυθρόλευκων». Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Ολυμπιακός από σήμερα θα διατίθενται τα εισιτήρια.

Στο μπάσκετ γυναικών οι «ερυθρόλευκες» απέχουν δύο νίκες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αναφορικά με το βόλεϊ, η σειρά των αγώνων είναι στο 1-1 και το τρίτο παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός αναφορικά με τα εισιτήρια των επερχόμενων ντέρμπι:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Πέμπτη 5/5, 19:00) και τον τρίτο τελικό της Volley League Γυναικών στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (Παρασκευή 6/5, 18:00), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την Τετάρτη (4/5) και θα πραγματοποιείται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά), από την Τετάρτη (4/5) και ώρες 10:00-21:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Μπάσκετ: 5€, 10€

Βόλεϊ: 5€, 10€ (VIP)

*Ισχύουν οι Κάρτες Μέλους και τα εισιτήρια διαρκείας μπάσκετ και βόλεϊ Γυναικών.

*Στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών στο ΣΕΦ, η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 7 (5€) και από τα VIP (10€)».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…