Κεντρική Basket League Ολυμπιακός – Κολοσσός 93-74: Σε χαλαρούς ρυθμούς και το μυαλό στο Βελιγράδι

Ολυμπιακός – Κολοσσός 93-74: Σε χαλαρούς ρυθμούς και το μυαλό στο Βελιγράδι

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός που προετοιμάζεται για το Final Four της Ευρωλίγκα «παρέμειναν» επί… ελληνικής πραγματικότητας και επικράτησαν με 93-74 του Κολοσσού. Βαθμολογικά η αναμέτρηση μεταξύ των Πειραιωτών και του Κολοσσού δεν είχε κανένα ενδιαφέρον, σε σχέση με τις υπόλοιπες της σημερινής αγωνιστικής.

Η ομάδα της Ρόδου, αν και έχει «κλειδώσει» την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου, ήθελε μια καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό και αυτό προσπάθησε να κάνει.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, επέβαλλε τον ρυθμό της από την αρχή και δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους. Το πρώτο δεκάλεπτο τη βρήκε να προηγείται με 26-12, ενώ δεν συνάντησε δυσκολίες.

Ο Ολυμπιακός, με την ψυχολογία στα ύψη λόγω Final Four, κάνοντας παράλληλα συντήρηση δυνάμεων, μοιράζοντας τον χρόνο σε όλους τους παίκτες, έφτασε σε μια άνετη επικράτηση. Η διαφορά στο τέταρτο δεκάλεπτο εκτοξεύτηκε στους 20 πόντους και οι γηπεδούχοι πρόσθεσαν ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα.

Πλέον, ο Ολυμπιακός, όταν με το καλό γυρίσει από το Βελιγράδι, θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Περιστέρι στα πλέι οφ

Τα δεκάλεπτα: 26-12, 43-25, 66-51, 93-74

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 8 (2), Ντόρσεϊ 3, Φαλ 9, Βεζένκοφ 16 (2), Παπανικολάου 8 (1), Έισι 9 (3), Λούντζης 9 (2), Λαρεντζάκης 8 (2), Σλούκας 11 (1), Μάρτιν 4, Πρίντεζης 3 (1), Ζαν Σαρλ 5 (1).

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Καντζούρης): Μομίροφ, Ουίλιαμς 17 (2), Μίλερ 11 (1), Τιλ 10 (1), Ποτ 2, Πράππας 4, Καμπούρης, Μαργαρίτης 4, Φλόιντ 21 (3), Χατζηδάκης 5, Σλαφτσάκης, Οικονομόπουλος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…