Κεντρική Basket League Οκάρο Ουάιτ: «Δυνατά στα πλέι οφ»

Οκάρο Ουάιτ: «Δυνατά στα πλέι οφ»

Οκάρο Γουάιτ Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη φάση των play offs και πρώτος αντίπαλος είναι ο Άρης. Ο Οκάρο Ουάιτ μέσω του blog του ΕΣΑΚΕ, έδωσε το σύνθημα για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Η κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε και πλέον μπαίνουμε στην πιο καθοριστική φάση της σεζόν, τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και τώρα είναι η στιγμή να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο ώστε να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο και να προκριθούμε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, γεγονός που μας στεναχώρησε ιδιαίτερα. Ωστόσο, έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε καλά τη σεζόν.

Πρώτος μας αντίπαλος είναι ο Άρης, ο οποίος έχει κάνει μια πολύ καλή χρονιά και ενδεχομένως να δικαιούταν να τερματίσει ψηλότερα στη βαθμολογία.

Όπως έχω ξαναπεί, όμως, εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος. Τους σεβόμαστε όλους αλλά θέλουμε να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε και να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Πάμε δυνατά τώρα που έφτασε η στιγμή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Απόλλων Πάτρας 82-75

Νίκησε το Λαύριο και έστειλε πιο κοντά στην Elite League τον Απόλλωνα Έπειτα από ένα παιχν…