Κεντρική NBA NBA: Ισοφάρισαν σε 2-2 οι Σέλτικς με τρομερό Τέιτουμ [vid]
NBA

NBA: Ισοφάρισαν σε 2-2 οι Σέλτικς με τρομερό Τέιτουμ [vid]

Σέλτικς

Με τον Τέιτουμ να σημειώνει 31 πόντους, οι Μπόστον Σέλτικς χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη αντίσταση, συνέτριψαν με 102-82 τους Μαϊάμι Χιτ και ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά των τελικών της Ανατολής.

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δράση στους τελικούς της Ανατολής. Βοστώνη και Μαϊάμι εναλλάσσονται στις νίκες. Mένει να φανεί ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στους τελικούς του NBA. Τα ξημερώματα ήταν η σειρά των Σέλτικς να πανηγυρίσουν τη νίκη. Οι «Κέλτες» επέβαλλαν για τα καλά το ρυθμό τους από την αρχή του παιχνιδιού και είναι ολοζώντανοι στη διεκδίκηση της πρόκρισης στους τελικούς του NBA.

Η αναμέτρηση ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Οι «Κέλτες» ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και στο τέλος του πρώτου δωδεκαλέπτου προηγήθηκαν με 12 πόντους (29-11). Στο δεύτερο δωδεκάλεπτο δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και πήγαν στα αποδυτήρια στο +24 (57-33). Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου το σύνολο του Ουντόκα έφτασε να προηγείται ακόμα και με 32 πόντους (69-37).

Στη συνέχεια, οι  Σέλτικς έριξαν το ρυθμό και επικράτησαν τελικώς με 102-82. Κορυφαίος για τους Χιτ ήταν ο Ολαντίπο με 23 πόντους.

Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στο Μαϊάμι με τους Χιτ να καλούνται να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στις νίκες. Το Game 5 θα είναι το πιο καθοριστικό παιχνίδι, καθώς όποια ομάδα επικρατήσει θα βρεθεί μια ανάσα από την πολυπόθητη πρόκριση στους τελικούς του NBA. Εκεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι οποίοι προηγούνται 3-0 στις νίκες των Μάβερικς και είναι με το ενάμισι πόδι στους τελικούς του NBA.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της νίκης των Σέλτικς

Επιμέλεια θέματος: Βασίλης Μιχάλης
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…