Κεντρική NBA Μπέιν: «Είμαι ο δεύτερος καλύτερος σουτέρ στο ΝΒΑ πίσω από τον Κάρι»
NBA

Μπέιν: «Είμαι ο δεύτερος καλύτερος σουτέρ στο ΝΒΑ πίσω από τον Κάρι»

Μπέιν

Ο Αμερικανός γκάρντ των Μέμφις Γκρίζλις Ντέσμοντ Μπέιν μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε θεωρεί μόνο τον Στεφ Κάρι είναι καλύτερος σουτέρ από εκείνον.

Οι Γκρίζλις ισοφάρισαν τη σειρά τους στα playoff με τους Ουόριορς στο 1-1, μετά την πρόσφατη εντός έδρας νίκη τους (106-101) και ετοιμάζονται για τα δύσκολα εκτός έδρας ματς που έρχονται στο Σαν Φρανσίσκο. Ο Ντέσμοντ Μπέιν συνεχίζει να κάνει εντυπωσιακή σεζόν και στα playoffs, βοηθώντας σημαντικά μέσα στο παρκέ τις «αρκούδες».

Ο περιφερειακός παίκτης της ομάδας του Μέμφις, πιστεύει πολύ στον εαυτό του. Τόσο που όταν ρωτήθηκε για τους παίκτες που είναι καλύτεροι σουτέρ από εκείνον, επέλεξε μόνο τον Στεφ Κάρι. Δηλαδή θεωρεί πως είναι ο δεύτερος καλύτερος σουτέρ της λίγκας.

Τα ποσοστά του βέβαια είναι αρκετά εντυπωσιακά. Θυμίζεται οτι στην φετινή regular season είχε ποσοστό 43.6% στα τρίποντα, ενώ πετύχαινε τρία ανά παιχνίδι. Στην postseason και τη σειρά των αγώνων με τη Μινεσότα είχε 46% τρίποντα, βάζοντας 4.5 κατά μέσο όρο. Στα δύο ματς κόντρα στους Ουόριορς το ποσοστό του έπεσε στο 22.5, έχοντας 2/9.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…