Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: «πιστεύαμε πως το 1-0 θα γίνει χωρίς καν να προσπαθήσουμε»

Μπαρτζώκας: «πιστεύαμε πως το 1-0 θα γίνει χωρίς καν να προσπαθήσουμε»

giorgos bartzokas jpg

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην συνέντευξη τύπου έπειτα από την νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου  μίλησε για την κακή εμφάνιση που έδειξε η ομάδα του στο σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρόλευκων»:

«Κάναμε το 1-0 στη σειρά. Όπως όλοι είδατε χρειάστηκε να παίξουμε έστω 5-10 λεπτά με ένταση στο παιχνίδι ώστε να συνεργαστούμε και αμυντικά και επιθετικά, γιατί για τριάντα λεπτά δεν το κάναμε. Προφανώς πιστεύαμε πως το 1-0 θα γίνει χωρίς καν να προσπαθήσουμε. Καταλαβαίνω πως πάντα μετά από ένα φάιναλ φορ υπάρχει ένα άδειασμα πνευματικό, ψυχολογικό και επειδή υπάρχουν αυτά αδειάζει και το σώμα από ενέργεια.

Πάντα μεσολαβεί ένα διάστημα περίπου μιας εβδομάδας για να ξαναέρθουμε στα στάνταρ μας, στις αρχές μας και στο τι μας έχει φέρει εδώ που μας έφερε. Σήμερα προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα τελείως εκτός από τις αρχές μας, περπατάγαμε όπως είδατε για τριάντα λεπτά και χρειάστηκε να παίξουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο για να πάρουμε το ματς. Αυτό είναι το σχόλιό μου. Ούτε θέλω να υπερτιμήσω το ότι δεν παίξαμε καλά, ούτε όμως θέλω να υποτιμήσω το γεγονός ότι το μυαλό μας, η συγκέντρωσή μας, η διάθεσή μας να παίξουμε μαζί δεν υπήρχε σήμερα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…