Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μακάμπι Τελ Αβιβ: Σε διαπραγματεύσεις με Πασκουάλ

Μακάμπι Τελ Αβιβ: Σε διαπραγματεύσεις με Πασκουάλ

Euroleague Πασκουάλ

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το θέμα του προπονητή στην Μακάμπι Τελ Αβιβ. Η ομάδα του λαού βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Τσάβι Πασκουάλ, έχοντάς τον προκρίνει για την τεχνική της ηγεσία. Όπως αναφέρει Μέσο από το Ισραήλ, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Υπάρχουν και δύο πολύ σημαντικά εμπόδια. Πρώτον η μεγάλη διαφορά στο οικονομικό κομμάτι και δεύτερον το buyout, το οποίο πρέπει να καταβάλλει η Μακάμπι στη Ζενίτ για να εντάξει στην τεχνική της ηγεσία τον Πασκουάλ. Ερωτηματικό αποτελεί οι επόμενες ενέργειες του Ισπανού προπονητή.

Εξαιτίας της ρωσικής εισβολής η Ζενίτ έπαψε να συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα. Τη νέα σεζόν η θέση της στην κορυφαία ευρωπαϊκή μπασκετική λίγκα είναι ανασφαλής. Ο Πασκουάλ δεν έχει ακόμα ανοίξει τα χαρτιά του. Ωστόσο, δεν αποκλείεται έπειτα από τις ραγδαίες εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία, να αναζητήσει το νέο σταθμό της προπονητικής του καριέρας. Σίγουρα αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση για τη Μακάμπι, διαθέτοντας τεράστια εμπειρία από την Ευρωλίγκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…