Κεντρική Γυναίκες ΚΑΟ Μελισσίων: Ανανέωσαν οι «τρεις σωματοφύλακες»

ΚΑΟ Μελισσίων: Ανανέωσαν οι «τρεις σωματοφύλακες»

Εθνική Παμπαίδων

Σε φουλ δραστηριότητα βρίσκεται το τμήμα γυναικών του ΚΑΟ Μελισσίων, ο οποίος ανανέωσε και τις τρεις πιο σημαντικές παίκτριές του.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο ΚΑΟ Μελισσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, για άλλον έναν χρόνο, με τους τρεις σωματοφύλακες της ομάδας, Άννυ Κοιλιαρίδη (11η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα), Στεφανία Πατέρα (5η) και Άννα Χιώτη (6η). Η βοήθεια και των τριών αυτών αθλητριών, στην προσπάθεια του συλλόγου να δημιουργήσει μία νεάνικη ομάδα με υγεία εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, ήταν ανεκτίμητη και στέφθηκε με τεράστια επιτυχία, δημιουργώντας όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη συνέχεια σε ακόμα υψηλότερο βαθμό.

Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ευχαριστεί τις αθλήτριες Νάντια Βελέντζα και Δέσποινα Καραχάλιου, οι οποίες δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο. Η προσφορά τους στο διάστημα που συνεργάστηκαν με τα Μελίσσια ήταν σημαντική και θα είναι πάντα ένα κομμάτι της ομάδας μας. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στη συνέχεια της προσπάθειάς τους.

Στεφανία Πατέρα: «Ζητώντας μία αναβάθμιση και ανανέωση του γυναικείου μπάσκετ, δεν θα μπορούσαμε παρά να επενδύσουμε στα νέα παιδιά. Ο σύλλογός μας κάνει μία τεράστια προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, με ένα μοντέλο πρότυπο, και δεν θα μπορούσε παρά να είναι μεγάλη χαρά, αλλά και τιμή, να μπορέσω να προσφέρω τα ελάχιστα στην προσπάθεια αυτή. Ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…