Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Η Μέγκαν Φοξ ανοίγει τρύπες στα ρούχα της για να κάνει πιο εύκολα σεξ

Η Μέγκαν Φοξ ανοίγει τρύπες στα ρούχα της για να κάνει πιο εύκολα σεξ

Megan Fox e1652900340633 jpg

Αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η σταρ του Χόλιγουντ, Μέγκαν Φοξ, στην οποία προχώρησε σε μια σέξι αποκάλυψη, που αφορά τα… ρούχα της

Η Μέγκαν Φοξ προσπαθεί να κάνει την ερωτική ζωή της.. πιο εύκολη με κάθε τρόπο.

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία δεν διστάζει πολλές φορές να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, έκανε μια ακόμα αποκάλυψη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Σε νέα της ανάρτηση, η σταρ του «Jennifer’s Body» παρουσίασε στο κοινό της τη γαλάζια ολόσωμη φόρμα. Την οποία θα φορούσε στην εκδήλωση των Billboard Awards. Εκεί συνόδευσε τον αγαπημένο της Μασίν Γκαν Κέλι.

Αυτή τη φορά όμως, δεν προκάλεσε εντύπωση το σέξι outfit της. Το κοινό της είναι συνηθισμένο σε τέτοιες εμφανίσεις από την ηθοποιό, αλλά το «κόλπο», που έκανε προκειμένου… να μπορεί να κάνει σεξ, όπου και όποτε θέλει.

Σε μία σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στο Instagram, φαίνεται ένα στιγμιότυπο από τη συζήτησή της με τη στυλίστριά της, Μέιβ Ρέιλι.

«Ήταν ακριβή αυτή η φόρμα; Γιατί μόλις κάναμε μια τρύπα στον καβάλο, για να μπορούμε να κάνουμε σεξ» λέει η Μέγκαν Φοξ, με την στυλίστρια να απαντά χιουμοριστικά: «Σε μισώ. Θα το φτιάξω».

 

Μέγκαν Φοξ

πηγή:dessou.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…