Κεντρική NBA Γκριν: «Θα παίξουμε με τους Σέλτικς στους τελικούς» [vid]
NBA

Γκριν: «Θα παίξουμε με τους Σέλτικς στους τελικούς» [vid]

Ντρέιμοντ Γκριν

Ο πάουερ φόργουορντ των Γουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν, προέβλεψε ότι οι «Πολεμιστές» θα βρουν απέναντί τους στους τελικούς, τους Μπόστον Σέλτικς.

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν το έβδομο πρωτάθλημα της ιστορίας τους θα έχουν στους τελικούς του NBA, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Οι «Πολεμιστές» έδειξαν την ανωτερότητά τους απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς του εκπληκτικού Λούκα Ντόνσιτς και πλέον περιμένουν στους τελικούς είτε τους Μπόστον Σέλτικς είτε τους Μαϊάμι Χιτ.

Αυτή τη στιγμή η Βοστώνη προηγείται με 3-2 στις νίκες. Αύριο τα ξημερώματα (03:30) με νίκη στην έδρα της επιστρέφουν σε τελικούς έπειτα από 12 χρόνια.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Σακίλ Ο’ ΝΙλ στο TNT και υποστήριξε ότι οι Γουόριορς θα μονομαχήσουν με τους Σέλτικς με φόντο τον τίτλο του NBA.

Μένει να φανεί εάν θα επιβεβαιωθεί και οι Σέλτικς θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό αύριο τα ξημερώματα ή τα πάντα θα κριθούν σε έβδομο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ντρέιμοντ Γκριν:

«Και οι δύο ομάδες είναι σκληρές. Η Βοστώνη δημιουργεί πολλά προβλήματα κυρίως επιθετικά, ενώ η άμυνά τους είναι εκπληκτική. Θα σου πω ποιους πιστεύω πως θα αντιμετωπίσουμε. Θα παίξουμε με τους Σέλτικς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…