Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Euroleague: Aνακοινώθηκαν οι διαιτητές του Final-4

Euroleague: Aνακοινώθηκαν οι διαιτητές του Final-4

Lamonica Euroleague e1652087301484 jpg

Η διοργανώτρια αρχή της Euroleague έκανε γνωστούς του οκτώ διαιτητές που επέλεξε για το φετινό Final-4 στο Βελιγράδι. Κανένας Έλληνας ανάμεσά τους.

Το 35ο Final-4 στην ιστορία της Euroleague πλησιάζει και η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα τέσσερα σχετικα παιχνίδια. Δηλαδή τους δύο ημιτελικούς και τον μικρό και μεγάλο τελικό.

Για μια ακόμη χρονιά δεν θα υπάρχει Έλληνας διαιτητής στο Final-4 της Ευρωλίγκας, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 19 και 21 Μαΐου στο Βελιγράδι με τη συμμετοχή των Ολυμπιακού, Εφές, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

Οι οκτώ διαιτητές που επελέγησαν για τους τέσσερις αγώνες είναι οι: Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία)Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία)Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία)Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία)Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία)Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία)Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Euroleague

Λάτισεβς και Βίλιους ήταν οι διαιτητές του περσινού τελικού, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Εφές, στην Κολωνία. Ενώ ο Ντιφαλά ήταν επίσης παρών στο περσινό Final-4. Συνολικά επτά εκ των οκτώ έχουν εμπειρία σε Final-4, με τους Ρίζικ και Μπελόσεβιτς να μετρούν 22 και 21 σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ενώ 19 μετρά ο Λαμόνικα.

Για τον Ιταλό, τον Λάτισεβς και τον Ρίζικ αυτό είναι η δέκατη τους παρουσία σε Final-4. Όσο για τους υπόλοιπους εννιά μετρά ο Μπελόσεβιτς και από τρία οι Ντιφαλά και Γιαβόρ. Ενώ για τους Βίλιους και Χορντόφ αυτό θα είναι το παρθενικό τους Final-4.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…