Κεντρική Basket League Έτοιμος για ρεκόρ ιστορίας με τρίποντα ο Κολοσσός H Hotels

Έτοιμος για ρεκόρ ιστορίας με τρίποντα ο Κολοσσός H Hotels

kolossos paok 1 e1651939008229 jpg

Ο Κολοσσός επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 69 – 60 στην 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Ροδίτες  σημείωσαν την 5η σερί  του νίκη, γράφοντας ιστορία με τα τρίποντα τους.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες εκτέλεσαν με χαμηλό ποσοστό από τη γραμμή του τριπόντου, αυτό με τον ΠΑΟΚ mateco, ο Κολοσσός H Hotels έχοντας 6/26 έμεινε πολύ μακριά από τις συνήθεις επιδόσεις του. Εκτέλεσε με 23,07% ενώ είναι 2ος στο φετινό Πρωτάθλημα με 35,93%. Ακόμη κι έτσι όμως η ομάδα της Ρόδου πλησίασε ακόμη περισσότερο σε μία ιστορική, γι’ αυτήν, επίδοση.

Με τα έξι εύστοχα τρίποντα που είχε χθες, ο Κολοσσός H Hotels πλησίασε ακόμη περισσότερο στην κορυφαία επίδοση εύστοχων τριπόντων του στην κανονική περίοδο μιας σεζόν. Έχει πλέον 212 ξεπερνώντας την επίδοση των 211 τριπόντων που είχε στην κανονική περίοδο της σεζόν 2015-16. Χρειάζεται ένα τρίποντο για να πιάσει την επίδοση της σεζόν 2017-18 (213) και δύο για να φτάσει εκείνη της σεζόν 2018-19 (214). Με τρία τρίποντα λοιπόν στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Κολοσσός H Hotels θα σημειώσει ρεκόρ ιστορίας σε εύστοχα σουτ τριών πόντων στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου μιας σεζόν.

Κατά τα άλλα…

*Με τη χθεσινή επιτυχία του, ο Κολοσσός H Hotels έφτασε για δεύτερη φορά στην ιστορία του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα τις 15+ νίκες. Η χθεσινή ήταν η 15η ενώ το ρεκόρ του είναι εκείνο των 16 νικών και πάλι σε Πρωτάθλημα 13 ομάδων άρα και 24 αγώνων, στην περίοδο 2011-12.

*Η ομάδα της Ρόδου θα τερματίσει στην 3η θέση της κανονική περιόδου για δεύτερη φορά στην ιστορία της αφού αυτό είχε γίνει και στην περίοδο 2011-12.

Σε ατομικό επίπεδο…

*Ο Ηλίας Καντζούρης κατάφερε κάτι με διπλή προέκταση μέσα από το παιχνίδι του Κολοσσού H Hotels με τον ΠΑΟΚ Mateco. Ήταν το 50ό του στους πάγκους της Stoiximan Basket League και με αυτό έφτασε στο 50% στα αποτελέσματα αφού μετράει πλέον 25 νίκες και ισάριθμες ήττες.

*Ο Σον Μίλερ ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι πολύ αποτελεσματικός και έχοντας 13 πόντους με 11 ριμπάουντ έφτασε για τρίτη φορά σε double-double μετά τα δύο που είχε στα ματς με τον Άρη. Παράλληλα ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση του στα ριμπάουντ αφού 11 είχε και στο εντός έδρας ματς με τον Άρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…