Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Είναι παίκτης κλειδί χωρίς να παίζει

Είναι παίκτης κλειδί χωρίς να παίζει

6C10DF34 FBEA 4E91 B905 909CCC72D2FF jpeg

Πως καταφέρνει ο Κουίσνι Έισι να είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης στο σύνολο του Μπαρτζώκα χωρίς να έχει βρει τον ρόλο του στο πάρκε.

Ο Ολυμπιακός μετά από συνεννόηση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα αποφάσισε τον Νοέμβριο να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ψηλού. Ήταν η περίοδος που ο Χασάν Μάρτιν ήταν ντεφορμέ. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» χρειαζόντουσαν έναν παίκτη να βοηθήσει τον Μουσταφά Φαλ.

Οπότε κάπως έτσι η ομάδα του Πειραιά πήρε την απόφαση να αποκτήσει την Κουίνσι Έισι.

Ο Κουίνσι είχε καλό όνομα στο παρελθόν και ένας παίκτης με πολύ καλές κριτικές στην Euroleague. Βέβαια ο παίκτης ήταν αρκετό καιρό χωρίς ομάδα. Αυτό σήμαινε πως ο παίκτης θα χρειαζόταν ένα χρονικό διάστημα για να πάρει μπρός.

Μέχρι και τώρα ο παίκτης δεν έχει βρει τον ρόλο του στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Έλληνας τεχνικός δεν του έχει δώσει πολύ χρόνο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όμως ο Αμερικάνος είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα εκτός του παρκέ. Μέσα από δηλώσεις του ο Ουόκαπ εξήγησε το πως ο Έισι επηρεάζει τις προπονήσεις της ομάδας και βοηθά τους συμπαίκτες του να ανεβάσουν ρυθμό. Επίσης βοηθά και με την συμπεριφορά του στον πάγκο της ομάδας κατά την διάρκεια των αγώνων.

Μπορεί να μην έχει καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του παικτικά όμως την έχει βοηθήσει με την εμπειρία του. Βέβαια κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να συνεχίσει καθώς στο παρελθόν έχει υπάρξει εξαιρετικός παίκτης. Οπότε είναι πολύ πιθανό ο Αμερικάνος να καταφέρει να επανέλθει και παικτικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…