Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Εφές: Έφτιαξε μνημείο προς τιμήν της κατάκτησης της Euroleague του 2021

Εφές: Έφτιαξε μνημείο προς τιμήν της κατάκτησης της Euroleague του 2021

Euroleague

Τρεις ημέρες πριν τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (19/5) για το Final-4 του Βελιγραδίου η πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του μνημείου για την EuroLeague που κατέκτησε πέρσι στην Κολωνία.

Η Αναντολού Εφές στέφθηκε για πρώτη φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ιστορία της στο περισνό Final-4 της Euroleague που διεξήχθη στην Κολωνία της Γερμανίας. Επικρατώντας της Μπαρτσελόνα στον μεγάλο τελικό (86-81) και κάνοντας ότι δεν κατάφερε στον χαμένο τελικό του 2019 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έτσι έγινε μόλις η δεύτερη Tουρκική ομάδα μετά τη Φενέρμπαχτσε το 2017 που κατακτά τη EuroLeague.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πλέον θα επιχειρήσει το repeat στο Final-4 του Βελιγραδίου. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό της ερχόμενης πέμπτης (19/5). Σήμερα λοιπόν (16/5) οι Τούρκοι προχώρησαν με κάθε επισημότητα σε μια ιδαίτερη κίνηση κάνοντας τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ιστορίας τους! To μνημείο στήθηκε δίπλα σε αυτό που είχε γίνει για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς, το 1996. Του μοναδικού πριν το 2021 ευρωπαϊκού τίτλου της ομάδας.

efes

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…