Κεντρική Basket League Basket League: Ντέρμπι «δικεφάλων» και… χαμός για μια θέση στα πλέι οφ

Basket League: Ντέρμπι «δικεφάλων» και… χαμός για μια θέση στα πλέι οφ

basket league

Με την τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος της Basket League. Μάχες που κρίνουν τις θέσεις των πλέι οφ, την παραμονή στην κατηγορία αλλά και τον υποβιβασμό. Είναι καταστάσεις που τελειώνουν το Σάββατο 14/5.

Όλα τα παιχνίδια πλην ενός, θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα και ώρα, δηλαδή Σάββατο 14/5 στις 17:00. Η μάχη για μια θέση στα πλέι οφ μαίνεται, με το Λαύριο να θέλει να κάνει τη ζημιά μέσα στο Περιστέρι. Η ομάδα του κόουτς Καμπερίδη έχει 8 νίκες ενώ εκείνη του Τόμιτς 9. Έτσι, όποιος νικήσει στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» θα καταλάβει και την τελευταία θέση των πλέι οφ.

Ακόμα, μεγάλο ματς αναμένεται στη Λάρισα. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού έχει πραγματοποιήσει πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο γύρο της Basket League. Έχοντας «καπαρώσει» τη θέση της στα πλέι οφ ψάχνει τη 12η νίκη της προκειμένου να επιτύχει πιο ψηλό πλασάρισμα από την 7η θέση όπου βρίσκεται τώρα. Από την άλλη ο Ιωνικός με νίκη εξασφαλίζει την επιβίωσή του και την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια.

Μεγάλο ματς θα διεξαχθεί στο Paok Sports Arena. Ο ΠΑΟΚ θέλει να σημειώσει τη 10η νίκη του στη Basket League και να ξοδέψει τις όποιες ελπίδες του για την είσοδο στα πλέι οφ. Από την άλλη η ΑΕΚ θέλει να κλείσει με νίκη μια από τις πιο περίεργες και δυσάρεστες σεζόν της ιστορίας της.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στο «Ιβανώφειο», ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Κολοσσό στο ΣΕΦ στην πρόβα τζενεράλε πριν το Final 4  του Βελιγραδίου.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Basket League, ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Άρης στην Πάτρα. Οι δυο ομάδες δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο. Το παιχνίδι αυτό είναι το μόνο που ξεκινά στις 20:00.

Το πρόγραμμα της τελευταία αγωνιστικής της Basket League

bl program teleytaia

Η Βαθμολογία της Basket League:

bl stands 1 prin to telos

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…