Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αταμάν: «Καλύτεροι προπονητές από μένα οι Ομπράντοβιτς και Μεσίνα»

Αταμάν: «Καλύτεροι προπονητές από μένα οι Ομπράντοβιτς και Μεσίνα»

Αταμάν

Ο Αταμάν ανέφερε ότι μπορεί να κερδίζει τους τίτλους, αλλά καλύτεροι προπονητές στην Ευρώπη είναι οι Ομπράντοβιτς και Μεσίνα.

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε δηλώσεις όσο αναφορά τους τελικούς στο ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και τη…δουλειά του ως προπονητής.

Ο coach της Εφές, τόνισε ότι κάνει τρομερή δουλειά στην ομάδα του, αλλά οι καλύτεροι προπονητές είναι οι Ομπράντοβιτς και Μεσίνα.

Δείτε τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Κάνω εξαιρετική δουλειά στην Αναντολού Εφές, αλλά πρέπει να πω και πάλι ότι οι καλύτεροι προπονητές στην Ευρώπη είναι ο Έτορε Μεσίνα και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Τελευταία εγώ κερδίζω περισσότερους τίτλους, αλλά εκείνοι παραμένουν οι κορυφαίοι».

Για τους τελικούς στην Ιταλία:

«Θα είναι πολύ ισορροπημένο ζευγάρι, αλλά πιστεύω πως η Αρμάνι έχει περισσότερες πιθανότητες. Είναι νευριασμένοι που δεν πήγαν στο Final 4, ενώ πέρσι είχαν αδειάσει μετά από αυτό. Τώρα έχουν την κατάλληλη ψυχολογία και πιστεύω πως έχουν 60% να πάρουν το πρωτάθλημα. Για την Βίρτους Μπολόνια χαίρομαι που επέστρεψε στην Ευρωλίγκα».

«Ξέρω ότι έχουν σπουδαίο οργανισμό και θα φτιάξουν πολύ δυνατή ομάδα. Είναι ήδη ομάδα Ευρωλίγκας. Όταν έχεις παίκτες όπως ο Τεόντοσιτς, ο Μπελινέλι και ο Σενγκέλια, έχεις ένα ρόστερ πρώτης τάξεως, ενώ διαθέτουν κι έναν σπουδαίο προπονητή, τον Σέρτζιο Σκαριόλο. Θα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…