Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αταμάν: «Ακούστε το καλά Έλληνες, η Εφές θα είναι η πρωταθλήτρια»

Αταμάν: «Ακούστε το καλά Έλληνες, η Εφές θα είναι η πρωταθλήτρια»

Αταμάν

Αποστολή στο Βελιγράδι: Γιώργος Κογκαλίδης, Λένα Καραλή

Ο Εργκίν Αταμάν δεν αλλάζει την άποψη του και επιμένει πως η Εφές θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει τη φετινή Euroleague. Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στη συνέντευξη τύπου της Εφές ενόψει του αυριανού (18/05) παιχνιδιού κόντρα στον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά της Euroleague.

Ο Τούρκος προπονητής, μιλάει για το αγωνιστικό κομμάτι στην ομάδα του, αλλά ήταν…καυστικός όσο αναφορά την κατάκτηση του τίτλου. Μίλησε συγκεκριμένα στους Έλληνες δημοσιογράφους και είπε πως ο τίτλος ανήκει στην Εφές.

Δείτε τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Ήταν υπέροχο που κατακτήσαμε πέρσι τον τίτλο. Γιορτάσαμε όλοι μαζί, είμαι σίγουρος πως όλη η Τουρκία πανηγύρισε μαζί μας. Τώρα, φυσικά, αν καταφέρουμε να τον κατακτήσουμε πάλι, θα είναι ακόμη πιο ωραίο, για να σηκώσω τις γροθιές μου μαζί με τον κόσμο».

«Ήταν μια δύσκολη σεζόν για μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά φέτος. Βρήκαμε ρυθμό μόνο στο δεύτερο μισό της σεζόν. Είμαι σίγουρος πως αν καταφέρναμε να μπούμε στα playoffs, η ομάδα θα παίξει όπως ξέρει. Αυτό έγινε».

«Έχω σπουδαίους παίκτες. Στο πιο σημαντικό σημείο της σεζόν, βρήκαμε τον τρόπο να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ, αυτό που παίζαμε τα προηγούμενα χρόνια».

«Με αυτή την αυτοπεποίθηση μιλάω, γιατί θέλω να τη μεταφέρω στους παίκτες μου. Όλοι βρήκαν το πραγματικό κίνητρο. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε και να προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Δύο αγώνες έμειναν».

«Ναι είμαι φιλόδοξος προπονητής. Ένας προπονητής με τόσο καλό επιτελείο δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο. Όλοι πρέπει να το ακούσουν αυτό, ειδικά τα ελληνικά μίντια».

«Όπως λέω πάντα… Είμαι δυναμικός προπονητής. Θα είμαστε πρωταθλητές. Ειδικά ο ελληνικός Τύπος πρέπει να ακούσει καλά αυτό το κομμάτι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…