Κεντρική Γυναίκες Βαμβακά στο ebasket: «Σαν σε σύνθημα που λέω από μικρή» [vid]

Βαμβακά στο ebasket: «Σαν σε σύνθημα που λέω από μικρή» [vid]

Βαμβακά

Ο μεγάλος τελικός έχει τελειώσει και η Βαμβακά παίρνει το τρόπαιο και πάει στους οπαδούς του Ολυμπιακού μαζί με τις συμπαίκτριές της! Λίγο πιο πέρα η αποστολή του ebasket περιμένει να πανηγυρίσουν όλες με τους φίλους των «ερυθρόλευκων» και τραβά την φόργουορντ.

Η κάμερα ανοίγει και «εξομολόγηση» της Βαμβακά είναι χαρακτηριστική. Στις δηλώσεις της η Ελληνίδα αθλήτρια μας λέει ότι αυτά τα συνθήματα τα φωνάζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Έχει μεγαλώσει με την ερυθρόλευκη ριγωτή στο σπίτι της.

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου φωνάζω αυτό είναι σωστό πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα με την ομάδα της καρδιάς μου και είναι μια δικαίωση. Τώρα πάμε για το πρωτάθλημα!», κατέληξε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Βαμβακά.

Έτσι ένα όνειρο είναι πλέον πραγματικότητα. Δε βλέπει μόνο αφίσες! Σηκώνει εκείνη την κούπα. Γίνεται πλέον εκείνη αφίσα. Όπως μας λέει επόμενος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ωστόσο τώρα είναι το γλέντι για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Οι δηλώσεις της Ευαγγελίας Βαμβακά

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…