Κεντρική Γυναίκες Τσαμπούρη στο Web Radio: «Σούταρα από το κέντρο και έκανα το ρεκόρ»

Τσαμπούρη στο Web Radio: «Σούταρα από το κέντρο και έκανα το ρεκόρ»

Τσαμπούρη

Στην εκπομπή «Woman to woman» με τις Εβίνα Μάλτση και Μαριάννα Αξιοπούλου, μίλησε η γκαρντ του Άρη (Α2 Γυναικών, 4ος όμιλος) που έκανε ρεκόρ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ιερισσό (119-73), σκοράροντας 13/20 τρίποντα, Παναγιώτα Τσαμπούρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε η Παναγιώτα Τσαμπούρη:

Τα συναισθήματά της για το ρεκόρ που έκανε: «Δε μπορώ να πω ότι δεν είμαι χαρούμενη. Χθες (03/04) στο παιχνίδι δε μετρούσα. Μετρούσαν στον πάγκο οι συμπαίκτριές μου και οι προπονητές, οπότε κάποια στιγμή μου πασάρανε τη μπάλα. Όταν έφτασα τα 12 και έσπασα το προηγούμενο ρεκόρ μου (σ.σ. 11 τρίποντα, ξανά με αντίπαλο της Ιερισσό στις 19/12/21), μου είπαν να σταματήσω.

Προς το τέλος του ματς, πήρα τη μπάλα και ο κόουτς μου είπε «Τώρα δε μπορείς να σουτάρεις τρίποντο, μόνο αν θέλεις απ’ το κέντρο». Οπότε μόλις πέρασα το κέντρο, σούταρα και έβαλα και το 13ο».

Για το παιχνίδι με την Ιερισσό σημείωσε η Παναγιώτα Τσαμπούρη: «Όπως και στο ματς που σκόραρα 11 τρίποντα, παίζαμε με την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Η εντολή του κόουτς ήταν να γίνει καλό παιχνίδι, να βάλουν πόντους και οι δύο ομάδες και γενικά να το διασκεδάσουμε. Παίζαμε στην έδρα της αντιπάλου, που είναι μια ομάδα της επαρχίας.

Είχε αρκετό κόσμο το γήπεδο και ήταν σημαντικό να γίνει καλό παιχνίδι. Δεν είχε νόημα να παιχτεί άμυνα, αλλά επίθεση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Η πλευρά του Παναθηναϊκού προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα»

Πήρε θέση ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε ασχολί…