Κεντρική Γυναίκες Σταμάτη στο ebasket: «Η ομάδα μας δεν τα παρατά ποτέ»

Σταμάτη στο ebasket: «Η ομάδα μας δεν τα παρατά ποτέ»

Σταμάτη

Η Εβίνα Σταμάτη είναι ιδρυτικό μέλος του τμήματος μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού. Ως αρχηγός που είναι και φέτος σηκώνει το 5ο σερί Κύπελλο Ελλάδας. Είναι η αρχηγός μιας ομάδας που είναι η πολυνίκης και η πιο πετυχημένη του θεσμού πλέον…

Πηγαίνει με το τρόπαιο στις συμπαίκτριές της, αλλά και στην «ερυθρόλευκη» εξέδρα που υπάρχει στο κλειστό του Κλαδισσού. Αμέσως μετά το ebasket την πλησιάζει κι εκείνη όλη χαρά από την κατάκτηση του τίτλου κάνει δηλώσεις.

«Έχουμε ταλέντο, θέληση και αντίληψη!»

Η Σταμάτη αρχικά στέκεται στο γεγονός ότι η ομάδα της έδειξε την απαραίτητη θέληση για να πάρει το Κύπελλο. Ακόμα υπογράμμισε πως ανάμεσα στις «ερυθρόλευκες» υπάρχει μπασκετικό μυαλό και αντίληψη.

«Οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Η δική μας ομάδα έχει δείξει φέτος πως έχει ταλέντο, πολύ μπασκετικό μυαλό, μπασκετική αντίληψη, πείσμα, εμπειρία και θέληση. Και το σημαντικότερο;  Δεν τα παρατάει έως να φτάσει στη νίκη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φτάσουμε αήττητες, έως και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας».

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου, διότι ήταν αρκετά ανταγωνιστική στον τελικό. Φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια και σε εμάς, που κατακτήσαμε το πρώτο τρόπαιο της φετινής σεζόν. Φέραμε εις πέρας τον πρώτο στόχο, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες για αυτό.

stamati kypello fili

«Τα έχω ζήσει όλα σε αυτό το τμήμα και είμαι ευλογημένη»

Αμέσως μετά η κουβέντα πηγαίνει στο γεγονός ότι η Σταμάτη είναι σάρκα από τη σάρκα του τμήματος μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «ερυθρόλευκη» αρχηγός «Νιώθω ευλογημένη δεν το συζητάω! Είμαι εδώ από την πρώτη χρονιά ίδρυσης του τμήματος. Έχω ζήσει όλες τις επιτυχίες με το τμήμα, τις χαρές και τις λύπες. Επιμένω πως είμαι ευλογημένη όπως σου είπα στην αρχή.

Δε θα μπορούσε να είναι πιο ιδανικά για εμένα. Είναι το πέμπτο συνεχόμενο Κύπελλο και πάμε για τα υπόλοιπα. Με το σημερινό κύπελλο περνάμε το σερί των Εσπερίδων, που ήταν τα τέσσερα συνεχόμενα!»

Σε εκείνο το σημείο, η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη αναφέρθηκε στην τωρινή βοηθό προπονητή του τμήματος και άλλοτε καλαθοσφαιρίστρια των «ερυθρόλευκων» και των Εσπερίδων, Στέλλα Καλτσίδου, λέγοντας πως «στην τότε ομάδα των Εσπερίδων βρισκόταν η κόουτς Καλτσίδου και θα μου κάνει μουτράκια τώρα» !

stamati kerdkida ebasket

Τέλος, η Εβίνα Σταμάτη αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο κλειστό του Κλαδισσού:

«Ο κόσμος μας ακολουθεί και τον ευχαριστούμε. Έδωσε παλμό στο γήπεδο. Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την πόλη των Χανίων, που μας φιλοξένησε. Αφιερώνουμε και σε αυτούς το τρόπαιο, γιατί το αξίζουν. Πλέον, πάμε για τα επόμενα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…