Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος θα στηρίξει την κατηγορία για να μην χάσει τη δουλειά του»

Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος θα στηρίξει την κατηγορία για να μην χάσει τη δουλειά του»

κεταμίνη Κατερινόπουλος Πάτρα Ίριδα Γαλεντέρης Λέων Πισπιρίγκου
«Είναι άδικο» δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη σύλληψή της, ενώ υποστήριξε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης νοιάζεται μόνο για να μην συλληφθεί εκείνος κι ο πατέρας του.

Ο Μάνος Δασκαλάκης θα υπερασπιστεί την κατηγορία κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου για να βρει δουλειά, όπως ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις μετά τη σύλληψή της η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της.

«Έγινε για να γίνει» σημείωσε μεταξύ άλλων η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δίωξή της, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για αδικία, καθώς δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για τη συλληψή της, κάτι που της είπαν και οι αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ.

Μιλώντας στο STAR, η κατηγορούμενη ανέφερε ότι κατά την επικοινωνία που είχε το πρωί της Παρασκευής με τον Μάνο Δασκαλάκη, αυτός της είπε πως «θα βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου», με την ίδια να τον ρωτά αν σοβαρολογεί κι αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται η ίδια.

Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα πάντα με την Ρούλα, θα υποστηρίξει την κατηγορία για να μην χάσει τη δουλειά του και για να μπορέσει να συνεχίσει να δουλεύει για να δίνει χρήματα και στην ίδια.

Θα πεί όσα γνωρίζει και έχει δει με τα μάτια του στις ανακριτικές αρχές, αλλά θα δηλώσει άγνοια για όλα τα υπόλοιπα, προκειμένου να «σώσει» τον εαυτό του και τον πατέρα του.

Πισπιρίγκου: «Όσο και να με πιέσουν, δεν πρόκειται να πω ψέματα»

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου διατηρεί απόμακρη και ψυχρή στάση και σημειώνει πως «όσο και να με πιέσουν, σας το λέω δεν πρόκειται να πω ψέματα».

«Εγώ ξέρω ότι είμαι αθώα. Προσπαθώ να είμαι δυνατή γιατί ξέρω την αλήθεια», είπε στη μητέρα και την αδελφή της που την επισκέφθηκαν.

Φέρεται, μάλιστα, να τους ζήτησε να μπουν στη διαδικασία αναζήτησης στοιχείων που αποδεικνύουν την αθωότητά της.

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…