Κεντρική Διεθνή Ομπράντοβιτς: «Από τις πιο σκληρές ήττες στην καριέρα μου, αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ομπράντοβιτς: «Από τις πιο σκληρές ήττες στην καριέρα μου, αναλαμβάνω την ευθύνη»

zeliko obradovic

Η Παρτιζάν γνώρισε τον αποκλεισμό από την Μπούρσασπορ και ο Ομπράντοβιτς την χαρακτήρισε ως μία από τις πιο σκληρές στην καριέρα του.

Ήττα σοκ για την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία αποκλείστηκε στο Βελιγράδι από τη Μπούρσασπορ στη φάση των «16» του Eurocup.

Πρόκειται ίσως για την μεγαλύτερη έκπληξη φέτος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Αυτός βέβαια ήταν και ο λόγος, που ο Ομπράντοβιτς εμφανίστηκε απογοητευμένος στη συνέντευξη τύπου. Χαρακτήρισε την ήττα ως μία από τις πιο σκληρές στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Λυπάμαι για τους παίκτες μου και τους οπαδούς μας. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για ό,τι έγινε στο γήπεδο. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες».

«Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε εύκολα, αλλά δεν το κάναμε. Παίρνω την ευθύνη για ό,τι έγινε στο παιχνίδι. Είναι το λογικό, αφού έχω εμπειρία από αυτά».

«Θα μπορούσα να το αναλύσω, αλλά δεν θα το κάνω. Σπαταλήσαμε μία χρονιά. Ήρθα με υψηλές προσδοκίες, ξέραμε ότι ήταν νοκ-άουτ παιχνίδι και προετοιμαστήκαμε σωστά. Πάντα θα υπερασπίζομαι τους παίκτες μου. Έχω τρομερό επιτελείο, που δουλεύει απίστευτα. Αλλά αυτό δεν έφτανε σήμερα και όλα ξεκινούν από εμένα, τον προπονητή».

«Ήταν μία από τις πιο σκληρές ήττες της καριέρας μου. Με εξαίρεση την ήττα στο Κύπελλο από τον Ερυθρό Αστέρα είχαμε μία εξαιρετική σεζόν. Ξέρω τις επενδύσεις που έχει κάνει ο πρόεδρος. Πήγα στα αποδυτήρια και δεν ήξερα τι να πω. Δεν περίμενα να συμβεί αυτό. Έχουμε ακόμα την Αδριατική λίγκα, να μάθουμε το μάθημά μας».

«Ήρθα με συμβόλαιο τριών ετών. Αν ο σύλλογος δεν είναι ικανοποιημένος με την δουλειά μου και πιστεύει ότι κάποιος μπορεί να την κάνει καλύτερα, δεν έχω πρόβλημα να αποχωρήσω. Αυτή είναι η ζωή. Θα τα αναλύσω όλα, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να δουλέψουμε σκληρά. Αν εγώ είμαι το πρόβλημα, τότε δεν έχω θέμα να αποχωρήσω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…