Κεντρική NBA ΝΒΑ: Δεύτερο μπρέικ των Μπακς στο Σικάγο με απίστευτο Γιάννη [vid]

ΝΒΑ: Δεύτερο μπρέικ των Μπακς στο Σικάγο με απίστευτο Γιάννη [vid]

bucks chicago e1650875210770 jpg

Συνεχίζονται τα πλέι οφς του ΝΒΑ, με τα 4 σημερινά παιχνίδια να μας χάρισαν τρομερό θέαμα και κομβικά αποτελέσματα.

Δείτε τα αποτελέσματα αλλά και τους παίκτες που ξεχώρισαν από τα 4 σημερινά παιχνίδια για τα πλέι οφ του ΝΒΑ:

Σικάγο Μπουλς – Μιλγουόκι Μπακς 95 – 119 (1-3 η σειρά)
Φανταστικός Γιάννης Αντετοκούνμπο και δεύτερο μπρέικ για τους Μπακς. Ο «Greek Freak» είχε 32 πόντους, 17 ριμπάουντ, 7 ασίστ και ήταν αδιαμφισβήτητα ο MVP του Μιλγουόκι. Η σειρά μεταφέρεται και πάλι στην έδρα τους, με τα «Ελάφια» να έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Ζακ ΛαΒίν με 24 πόντους, 5 ριμπάουντ και 13 ασίστ.

Ντένβερ Νάγκετς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 126-121 (1-3 η σειρά)
Πρώτη νίκη για το Ντένβερ στη σειρά με τους Γουόριορς. Οι Νάγκετς δεν θέλανε με τίποτα να αποχαιρετίσουν τα πλέι οφ χωρίς νίκη. Ο Νίκολα Γιόκιτς είχε 37 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ και ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Από πλευράς φιλοξενούμενων, ξεχώρισε ο Στεφ Κάρι με 33 πόντους, 3 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Η σειρά επιστρέφει στην έδρα των Γκόλντεν Στέιτ.

Ατλάντα Χοκς – Μαϊάμι Χιτ 86 – 110 (1-3 η σειρά)
Καταπληκτική εμφάνιση από τους Χιτ σε άμυνα και επίθεση. Η ομάδα του Μαϊάμι έκανε το μπρέικ και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Απίστευτος Τζίμι Μπάτλερ με 36 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Η άμυνα των Χιτ ήταν υποδειγματική και αυτό μπορεί να το καταλάβει κάποιος από τη στιγμή που ο Τρέι Γιανγκ έβαλε μόλις 8 πόντους. Ο παίκτης που ξεχώρισε για την Ατλάντα ήταν ο ΝτεΆντρε Χάντερ με 23 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Νιου Όρλιαν Πέλικανς – Φοίνιξ Σανς 118 – 103 (2-2)
Οι Σανς δεν κατάφεραν να κάνουν δεύτερο μπρεικ στη Νέα Ορλεάνη, αλλά έχουν πάλι το προβάδισμα πρόκρισης γιατί η σειρά επιστρέφει στο Φοίνιξ. Οι Πέλικανς είχαν σε απίστευτη βραδιά τον Γιόνας Βαλατσιούνας, ο οποίος είχε 26 πόντους, 15 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο ΝτεΆντρε Έιτον μς 23 πόντους, 8 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Δείτε τα highlights των αναμετρήσεων:




Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…