Κεντρική NBA ΝΒΑ: Break στο Μιλγουόκι με σούπερ ΝτεΡόζαν οι Μπουλς

ΝΒΑ: Break στο Μιλγουόκι με σούπερ ΝτεΡόζαν οι Μπουλς

All Star

Συνεχίζονται τα πλέι οφ του ΝΒΑ με το παιχνίδι που τράβηξε τα βλέμματα σήμερα τα ξημερώματα να είναι αυτό ανάμεσα σε Μπακς και Μπουλς.

Δείτε τα αποτελέσματα αλλά και τους παίκτες που ξεχώρισαν από τα 3 σημερινά παιχνίδια για τα πλέι οφ του ΝΒΑ:

Μπόστον Σέλτικς – Μπρούκλιν Νετς 114 – 107 (2-0 σειρά)
Τρομερή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο για τους Σέλτικς, οι οποίοι κάνανε το 2-0 στη σειρά κόντρα στους Νετς. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τζέιλεν Μπράουν με 22 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Από πλευράς Μπρούκλιν, ο Κέβιν Ντουράντ είχε 27 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Η Βοστώνη κατάφερε να περιωρίσει τον Κάιρι Ίρβινγκ καθώς σε 40′ συμμετοχής είχε μόλις 10 πόντους.

Τορόντο Ράπτορς – Φιλαδέλφεια Σίξερς 101 – 104 (0-3 σειρά)
Μεγάλη νική για τους Σίξερς με μπάζερ μπίτερ του Ζοέλ Εμπίντ. Οι Ράπτορς το πάλεψαν να κάνουν το 1-2 στη σειρά αλλά ο Καμερουνέζος ήταν αυτός που είπε την τελευταία λέξη. Το μπάζερ μπίτερ δεν ήταν το μόνο καλό που έκανε, καθώς αδιαμφισβήτητα ήταν ο MVP του αγώνα με 33 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ. Από τους Ράπτορς, ξεχώρισε ο Ανουνόμπι με 26 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Μιλγουόκι Μπακς – Σικάγο Μπουλς 110 – 114 (1-1 σειρά)
Ο Ντεμάρ Ντερόζαν δεν γινόταν να κάνει δεύτερο σερί κακό παιχνίδι. Σήμερα τα ξημερώματα κόντρα στους Μπακς, έκανε φανταστική εμφάνιση (41 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ) και δικαίως ήταν ο MVP στη μεγάλη νίκη του Σικάκο στο Μιλγουόκι. Από πλευράς Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έφτασε μία ανάσα από ένα τρομερό triple-double (33 πόντοι, 18 ριμπάουντ, 9 ασίστ) όμως η εμφάνιση του δεν ήταν αρκετή για να πάρει η ομάδα του τη νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…