Κεντρική NBA Ντουράντ: «Ο τραυματισμός μου επηρέασε την εικόνα της ομάδας»
NBA

Ντουράντ: «Ο τραυματισμός μου επηρέασε την εικόνα της ομάδας»

Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ. Φέτος έχασε αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμού και σε συνδυασμό με τα παιχνίδια που απουσίαζε ο Ίρβινγκ αυτό επηρέασε την εικόνα των Νετς.

Δείτε τις δηλώσεις του Ντουράντ:

«Για να είμαι ειλικρινής, αισθάνομαι ότι η σεζόν μας επηρεάστηκε από τον τραυματισμό μου. Έτσι όπως το βλέπω, δεν είναι ότι είμαστε κακή ομάδα. Απλώς δεν είχαμε μία συνέχεια με εμένα και τον Ίρβινγκ στο παρκέ. Όταν είμαστε όλοι μαζί στο παρκέ, μου αρέσει αυτό που βλέπω».

«Μπορούμε όλοι να μιλάμε για τις προσδοκίες που υπήρχαν. Κάθε μέρα όμως έχει σημασία. Θες να είσαι πρωταθλητής κάθε δευτερόλεπτο που θα είσαι στο παρκέ, όχι μόνο κόντρα στις καλές ομάδες».

«Νομίζω ότι ο πρωταθλητής είναι στις συνήθειες, την σκληρή δουλειά και στο ενδιαφέρον για το παιχνίδι. Υπάρχουν πολλοί πρωταθλητές που δεν πήραν ποτέ δακτυλίδι, αλλά προσεγγίζουν με αυτό τον τρόπο το παιχνίδι. Έτσι νιώθω για την ομάδα μας. Τα παιδιά κάνουν ό,τι μπορούν, αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να ελέγξουν. Αυτό όμως δεν εμποδίζει κανέναν να έχει την νοοτροπία του πρωταθλητή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Μπλέικ Γκρίφιν

Τέλος στην καριέρα του βάζει ο Μπλέικ Γκρίφιν Ο Μπλέικ Γκρίφιν αποφάσισε να βάλει τέλος στ…