Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ντόρσεϊ: Θέλω να κερδίσω την «Euroleague»

Ντόρσεϊ: Θέλω να κερδίσω την «Euroleague»

dorsey e1651252264981

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Μονακό για τα play offs της Euroleague άλλα και για τις φιλοδοξίες του.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε λίγες ώρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Μονακό. Το 4ο παιχνίδι που ετοιμάζεται να δώσει ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να κρίνει και την πρόκριση στο Final Four. Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας είπε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει την νίκη και να κλειδώσει την παρουσία του στο Final Four.

Ο Γκάρντ του Ολυμπιακού μίλησε για την επιθετική απόδοση της ομάδας στην σειρά και για τις φιλοδοξίες του με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ:

Για το παιχνίδι:

«Νιώθουμε καλά, είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια για μας στη σεζόν. Δε σκεφτόμαστε ότι έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στο πέμπτο παιχνίδι. Η Μονακό θα παλέψει, είναι η τελευταία της ευκαιρία, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα πλέι – οφ έχουν να κάνουν με τις μικρές προσαρμογές που πρέπει να κάνεις σε κάθε παιχνίδι».

Για το αν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην καριέρα του:

«Το να φτάσουμε στο Final Four θα είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα για την καριέρα μου. Δεν με νοιάζει όμως το ασημένιο και το χάλκινο, θέλω να κερδίσω τη διοργάνωση. Είναι καλό να είσαι στο Final Four, αλλά σημασία έχει να κερδίζεις το τρόπαιο.

Για το αν το παιχνίδι θα είναι το ίδιο με το 3ο :
«Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη, ήμασταν μπροστά 15 πόντους και αν παίζαμε σωστά θα τους κερδίζαμε με 20 όπως μας κέρδισαν και αυτοί. Θα έχει τα πάνω και τα κάτω, θα έχει σερί, πρέπει να προσαρμοστούμε στο πώς θα πάει ο ρυθμός. Με έναν πόντο ή με 20, δε νομίζω ότι τον κόσμο τον νοιάζει πόσο θα κερδίσουμε, απλά να κερδίσουμε».

Για την επιθετική απόδωση της ομάδα στα παιχνίδια των play offs:

«Πρέπει να συνεχίσω. Είμαι απογοητευμένος με τις επιθετικές μου επιδόσεις στα πλέι – οφ αλλά πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά και να βοηθήσω και αμυντικά. Έχουν πολύ ταλέντο στο ένας με έναν και πρέπει να είσαι προσεκτικός στην άμυνα. Δεν το έχω βρει ακόμα επιθετικά στη σειρά, αλλά είμαι πολύ κοντά. Έτσι είναι το μπάσκετ, είναι θέμα λεπτομερειών, αλλά όταν τις βρω θα ξαναβρώ την αυτοπεποίθησή μου. Είμαι μαχητικός, είμαι σκύλος, έχω αυτή τη νοοτροπία. Επιθετικά, πρέπει να μείνω ήρεμος και να βάλω τα ελεύθερα σουτ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …